-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Çaylak
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Udemy'den ders alarak mı başlamalıyım yoksa, şuanda başladığım (internettten pdf olarak indirdiğim kitapla, anlamakta zorluk çektiğim) python diline devam mı etmeliyim?
Bana önerebileceğiniz bir başlangıç basamağı var mı? İyi forumlar.
## Udemy yerine btkakademi.gov.tr sitesinden yazılım derslerine başladım eğer benim gibi biri iseniz kafanızda çok soru varsa siz de bu siteye bakabilirsiniz, iyi forumlar. ##
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İngilizcen varsa w3.
2 kişi bu mesajı beğendi.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Python güzel bir dil, her iki yöntem de asıl olması gereken sizin çift monitör ile bir taraftan takip edip bir taraftan uygulamanız olacak. İki yöntemden de daha fazla fayda görecek insanlar var bunlardan hangisi olduğunuza sizin karar vermeniz gerekmekte
ssokel
Young Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
En mantıklısı az öğrenip çok biliyormuş gibi davranmak, udemy'den türkçe/ingilizce bi python kursu alınıp kabaca başlanılabilir (şu sıralar en mantıklısı o görünüyor). Hiç bir kurs size mükemmel ve tüm detaylarıyla bir eğitim vadetmez, vadetse de veremez.
Kısıtlı Python bilginizle internette örnekleri olmayan problemleri çözmeye çalışın, yeni çözümler geliştirmek için kendinizi zorlayın. Hangi dil olursa olsun mükemmel öğrendiğinizi ve yaratıcılık yeteneğiniz inanılmaz derecede geliştiğini fark edeceksiniz. Diller sadece aracıdır, çözümlerin dili ise evrenseldir.
"Sınırları aşmak yaratıcılığı kamçılar"
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Çift bilgisaayar şart değil, hatta çift monitör bile şart değil. Sadece daha rahat kod yazabilmenizi sağlayacaktır pdf olduğu için :) Videoda da aynı sorun olacak tabii ki
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Udemy üzerinden kurs alarak başlayabilirsiniz, izledikten sonra kendiniz de uygularsanız daha kalıcı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YouTube'dan Python kurslarını öneririm. YouTube ile başla eğer anlamadıysan Udemy'den kurs satın alabilirsin.