batukay adlı üyeden alıntı

Kodlamanın diliyle bu bahsettiğiniz şeyin ne alakası var ? O kadar şanslıyım ki o %1 lik insanlar hep karşıma çıkıyor.


diye düşünmeniz normal. Kimse tabii ki kendini kazıklanmış hissetmek yerine "zeki, şanslı" olarak addederek bi farklılık yaratmak ister. umarım gerçekten o dilimdesinizdir. çünkü bunları türkçeleştiren bile gördüm :)

o yüzden belki 20li yaşlarda 30 başlarında olanlara her mavalı anlatsalar inanabilir ama maalesef hayvan terli... yemez :)

Türkiyede kod yazabilen insan sayısı gerçekten az. Kalanın büyük bölümü bahsettiğim gibi editten öteye geçemez. bunlar arasında zaten soru sorunca cevap alamamak başlıca sebebi. cevabını geç almakta öyle. sattım bitticiler zaten ne yaptığı meçhul :)

Bu arada işinin ehli arkadaşları tenzih ediyorum.
batukay arkadaşımıza;
Bu yazdıklarımın kodlama diliyle, daha doğrusu arkadaşın sorusuyla bağlantısını çözememişseniz kusura bakmayın ama o %1 lik dilimde olmanızın imkanı bulunmuyor.

Supercalifirigida adlı üyeden alıntı

hocam sanki daha önceden bi kazıklanma/dolandırılma gibi bir şey söz konusu :)


yok sevgili başkan yaşımdanda anlaşılacağı üzere tanıdığım, gördüğüm kişilerle alakalı.

ki ben ve yaşıtlarımın çoğu(o zamanlar internet kullananlar) anlayacaktır durumu. bizim zamanımızda forumlarda böyle 50TL ye web sitesi yapılmazdı. çünkü bilen çok azdı. şimdi warez o bu arttı her edit yapabilen yazılımcı diye dolaşır oldu.

Bizim gençliğimizde 56K modem vardı. bi araştırın 56k modemi :) o yüzden ozamanlarda genç olanlar bunları pek yemez.

doğal olarak kazıklanmazda.

Bizim zamanımızda iş seçerdin. müşterin kaliteli olurdu. bilgisi olmasada kaliteli olurdu. şimdi wordpress kullanan adam site açıyor ama ne gariptir wp paneline nasıl girerim diye soruyor...