batukay adlı üyeden alıntı

Ne anlattığınızı kendinizin dahi bilmediğinize inanıyorum. Ben çalıştığımı filan da söylemedim. Siz kendinize göre o %1'lik kesimdesiniz o yüzden de şuan ego kasmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Ama anlamadığım şey neyin egosu bu ? Hintli'lerden alıyorlar diye "İngilizce" oluyor diyen sizsiniz. Şu forumda bile eline su dökemeyeceğiniz kişileri o %1'lik kesimin dışına koymanız çok komik. Türkçeyi katleden birinin ne anlamasını ne de anlatmasını beklememek lazım. Cevap vermeyi düşünmüyorum daha. Konuyu dağıtıp duruyorsunuz.

"çalışmış olarak saymanızı normal karşıladık." Yanlış anlamayın da siz kimsiniz sürekli bu üslupta yazı yazıyorsunuz ?


%1 e denk geldim diyerek bu yazdığını unutan birine pek bişey söylemek gereksiz. Hatta türkçe ve de da eklerinin ayrımına kadar inip basit türkçe duyarı kasmaktan başka meziyeti olmayan birisine bişey anlatmam zaten mantıksız.

Dünyayı ve meziyeti eklerin ayrımından ibaret sanıp bu ekleri ayıramayan birinin bu kadar uzun cümleler kurmasını yadırgamadım değil...

Ben ego kasan bi cümle kurmadım ki. tek bi cümlemi göremezsin. pardon sen görebilirsin. sen kralsın :)

Ben %1 lik kesimde olduğumu yahut kalan 99 da olduğumu hiç söylemedim. buna rağmen ego arıyorsanız sevgili ademoğlu, hintli yazarken baş harfe ve ' işaretlerinin egosuna bakın. egonuz bile bu kadar aşağılarda işte.

Bende bu forumdan bir çok kişiden yardım alabilirim. neden olmasın?

Bunun neresi tuhafınıza gitti?

ego kasacak olsam kastığım egoyu anlama kapasitesinde bile olmadığın için kasmadığım egoyu ego görmenide o çok bildiğin türkçe kurallarına, sözlük bilgine veriyorum. evet ben dahi anlamındaki de leride kalan de leride bitişik yazıyorum. yazmayada devam edicem. sen ayırmaya devam et. boyun 2mt olunca haber verirsin ayrı yazdım uzadı boyum diye :)

bak ben o kadar yazdım. o %1lik dilim kendini bildiği için gerek görmedi açıklamaya. çünkü sorduğun sorunun cevabını herkes biliyor.

varsa çincen, malaycan vs.. bul yazılımcı yap aynısını. %1 de 99da nyin ne olduğunu çok iyi biliyorken senin bilmemen bişey değiştirmez. özellikle bilmemen 99 luk kesim için süperdir. sana satabilirler ;)

Kendi kendine takılabilirsin yazıda. Hayırlı günler dilerim.