yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Mrtcn siz devam edin sworks ile :)

Uzun bir süre önce sende kabul etmiştin Türkiye lokasyonda bir faydası olmadığını. Neden hala iddia ediyorsun o zaman :) Ama cevap vermeden aşağıyı bir oku derim.

Serdar Vultr üzerinde ve sen de bildiğim kadarı ile iyi bir sunucu kullanıyorsun.

Dolayısı ile her sitede Cloudflare hızlandırır diye bir kural yok maalesef :)

İzah edemediğim konu şu aslında: sunucu alt yapısı iyi ve site iyi optimize edilmiş ise zaten Cloudflare ihtiyaç kalmıyor saldırı dışında. Ama nedense site iyi olduğu halde Cloudflare ile daha çok hızlandırması düşünülerek maalesef hata ediliyor.

Bazı hizmet konularında görüyorum; Cloudflare ile hızlandırma şeklinde. Bu tamamen kandırmacadır maalesef. Önce alt yapıya bakılır, sonra site genelinde bir çalışma yapılır. Güvenlik için kullanılmasına zaten itirazım yok Cloudflare 'nin.

Bir gün haklı olduğumu göreceksiniz dostlarım :)


Evet kabul ettim, Herşey paraya bakıyor. E-ticaret sektörüne girmek isteyen birisinin elini cebine atmayıp sitenin roket gibi açılmasını istemesi gibi bir durum. (abi bu durumu yaşıyorsundur diye tahmin ediyorum.)


evimkitap adlı üyeden alıntı

Ben kullanıyorum bu mereti ve herhalde işe yariyordur diye düşünüyordum. Şimdi bu yazınızı görünce ikilemde kaldım :) GTmetrix verileri, Cloudflare ile yükseldi ve wordfence ile birlikte kullandığım için saldırı vb. de almadım. Herhalde işe yarıyor diyor ve devam ediyorum. Ancak bu konuyu takip etmeye devam edeceğim :D
( https://www.bilgisefi.net )


Hosting kaynaklı yavaşlık var render süresi uzuyor. CloudFlare network katmanında gerekeni yapıyor ama istek sonlanmadığı için kullanıcı bekliyor.