Sadece yazmak fayda değil. Dediğim gibi genel kategori seçerseniz sıralamaya girmeniz zor olur. Rüya tabiri ile bir sürü site var. Bu siteler arasında sizin sitenizin farkı ne ? Daha uzun içerik mi? Daha farklı bilinmeyen yorumlar mı? Görsel ile desteklemek mi? Sitenize seo çalışması yapıldı mı?
Rüya tabirleri yerine bunun daha alt kategorilerini bulmaya çalışın. Ama bu sektörde her konu birbirinin aynısıdır. O yüzden seo yapıp sıralamada yükselmeniz gerekiyor. Tabiki içeriklerinizin rakip sitelere göre daha kaliteli olması sıralamada yükselmenizi arttırır.
Rüya tabirleri yerine bunun daha alt kategorilerini bulmaya çalışın. Ama bu sektörde her konu birbirinin aynısıdır. O yüzden seo yapıp sıralamada yükselmeniz gerekiyor. Tabiki içeriklerinizin rakip sitelere göre daha kaliteli olması sıralamada yükselmenizi arttırır.
Şu anda rüya tabiri sitem çoğu konuda Türkiye birincisi. Örneğin Google a rüyada şehitler köprüsü görmek yaz benim sitem sıralamada birinci ve bunun gibi onlarca rüyada birinci çıkıyor. Ben sıralamada birinci çıkma sorunu yaşamıyorum ki. Benim sorunum şu: birinci çıksa da günde binlerce insan tıklasa da Türkçe site kazandırmıyor. Sitelerimin hepsi zaten niş hiçbiri kısa dandik yazılar değil. Yorumlar hiçbir sitede bulamayacağın yorumlar. Genel başlık değil alt kategoriler yazıldı yani şu dediklerinin hepsini zaten yaptım ama yine de Türkçe sitelerin kazancı çok az.