-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
G** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkes bilmeden konuşmuş zaten google ülkelere vergi veriyor, size vergi uygulanarak çifte vergilendirme olmaz. ha siz bireysinizdir gidersiniz ben gelir elde ediyorum gelir vergisi ödeyeceğim dersiniz verirsiniz verginizi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
neyse daha fazla uzatmayacağım siz vergi ödemeyin iyi günler dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
örnek adsenseden aylık 20k bankana ödeme alıyorsan google zaten benim vergimi ödedi deme lüksün olmuyor devletler ayrıca senden bu 20k üzerinden gelir vergisi kesecektir.Ülkelere göre vergi oranı değişmekte ama özellikle avrupada gelir vergisinden adsense kazancını kaçırma lüksü kimsenin olmuyor yakalanınca anlarlar ne demek istediğimi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizde durumun saçma olmasının nedeni vergi dairesindeki suratsız sevimsiz gülmekten bi haber memurların adsense nedir bilmemesinden.. Torpille atanmış mabad büyütmekten başka bir şeyden anlamayanları vergi işine sokarsan 'edsıns vergisi ödeyeceğim' dediğinde farklı bir yaratık görmüş gibi suratına bakıyorlar...
Sorarım size hangi devlet dairesinde güler yüzle karşılandınız ve profesyonelce işiniz görüldü? Memur bozuntusunun bi dövmediği kalıyor neredeyse.. Neyse konuyu dağıtmayım ama vergi işi çok ama çok saçma! Ayrıca bir şeyi ne kadar çok dillendirirseniz sonunda gelir bizi bulur... Adsense vergi konularının forumda yasaklanmasını talep ediyorum... Katılanlar beğene please..
1 kişi bu mesajı beğendi.
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mecanique hocam sizi vergi konusunda çok dolmuş gördüm önceki konulardanda. biraz ozan bingöl dinleyin rahatlayın :D
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haksızlığa karşı susana ne denir bilirsin.. Kelebek etkisi olursa ne güzel.. Derdim benim cebim değil derdim haksızlık.. Biz de mi kaçıralım biz de mi yalan dolan ile iş yapalım çünkü bunu yapmayan büyük şirket, iş adamı vs kalmadı.. Alayı düzenbaz olmuş..
Bu arada Ozan Bingöl tarzım değil ben Norm'cuyum :))
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman sacmalik Türk makamlarinda.
Tekrar diyorum, Fransa'dayim. 18 senedir burada yasiyorum, 15 senedir Adsense'im var. Turkce site(leri)m var ve Google (Adsense) zaten tiklamalardan emin olun ki vergiyi otomatik kesiyordur. 25 cent ise bana yansiyan net 20 cent'tir. Kaydolurken de sonra da 'Vergi odeyeceksiniz' diye bir yazi yoktu. Sirket olarak gorunuyorsaniz o baska, TVA yani Vergi numaranizi giriyorsunuz. Onun disinda ben sirket degilim, vergi numaram yani vergi levhasi mi diyorsunuz? Benim bunlardan yok, alakam da yok. Ben normal bir vatandas olarak vergi odemem.
Ve Fransa'nin Federal Bankasindayim 17 senedir, hic bir sekilde ne uyari ne bi borc geldi bununla ilgili
Labirent Kent: https://labikent.com