wmaraci reklam
tr.link

Seo Sorunlarınızı Yazın! ÜCRETSİZ

132 Mesajlar 22.914 Okunma
acebozum
tr.link

Saraymedya Saraymedya Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Gazete-İnternet Medya
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam PM atmadım, seo analizi açmanızı bekliyorum.

googleasistan
reklam

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

CoKoLuYoZ adlı üyeden alıntı

Hocam benim description kısmımda şu anda:

Kişisel düşünceler ve teknoloji konularının ağırlıklı olarak işlendiği genel içerikli bir blog.

yazıyor. Bu iyi mi yoksa sunuyor, ediyor, yapıyor gibisinden bir açıklamamı yapayım? Mesela yazar şu şekilde yazılar sunuyor vb.

Kendi sitenizi nasıl açıklamak istiyorsanız öyle açıklayabilirsiniz... PM nize cevap verdim.

ahmetKayar adlı üyeden alıntı

PM Gönderdim Teşekkürler.

Cevap verildi.

Saraymedya adlı üyeden alıntı

Hocam PM atmadım, seo analizi açmanızı bekliyorum.

PM Attığınız zaman anlatırım diyim o zaman :)

Sitenizin içerisinde " sarayönü, sarayönü haber, sarayönü haberleri, sarayönü gazetesi " kelimelerini ayrı ayrı bol bol geçirin. Aşırıya kaçmadan ayarlamanız gerekiyor. Zaten bölgesel alan adına sahipsiniz.

arcanus66 arcanus66 www.dersmekani.com E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Blogu 5 gün önce falan açtım google'da çıkan index çok saçma bir yazı. "web sitemize........." diye başlayan yazı çıkıyor, bazı sayfalardada bu yazı çıkıyor.

Fakat "aydoğan uzun" diye arama yaparsam düzgün bir yazı çıkıyor orada. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

• Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

arcanus66 adlı üyeden alıntı

Blogu 5 gün önce falan açtım google'da çıkan index çok saçma bir yazı. "web sitemize........." diye başlayan yazı çıkıyor, bazı sayfalardada bu yazı çıkıyor.

Fakat "aydoğan uzun" diye arama yaparsam düzgün bir yazı çıkıyor orada. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

Bu arama bende normal görünüyor... Bunun sebebi sitenizi gereğinden fazla dizinlere eklediyseniz, aynı açıklamayı fazla kullanmışsanız olmakta. Bu sonuçlarıda sadece siz görürsünüz. Çünkü çerezleriniz direk arama sonuçlarını da etkilemektedir.

Çerezlerinizi temizleyin, sitenizi dizinlere eklemeyi bırakın :)

wmaraci
wmaraci

heptasarim heptasarim Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum 1
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 144 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Linkwheel'de 8 farklı blog hesabım var. Tek bir anahtar kelime üzerinden değil de mesela bir blog'da seo, diğer blog'da web tasarım, bir başka blog'da sosyal medya üzerine yazılar yazıyorum. Asıl kelimelerim seo ve web tasarım alanında kelimeler.

Sizce her blog'da seo ve web tasarım üzerine mi yazmalıyım yoksa sosyal medya blogu üzerinden mesela SEO kelimesiyle ana siteme çıkış yapsam yeterli midir ?

arcanus66 arcanus66 www.dersmekani.com E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

Bu arama bende normal görünüyor... Bunun sebebi sitenizi gereğinden fazla dizinlere eklediyseniz, aynı açıklamayı fazla kullanmışsanız olmakta. Bu sonuçlarıda sadece siz görürsünüz. Çünkü çerezleriniz direk arama sonuçlarını da etkilemektedir.

Çerezlerinizi temizleyin, sitenizi dizinlere eklemeyi bırakın :)

Çerezleri temizledim fakat site:aydoganuzun.com olarak bakınca yinede çıkıyor. Neyse biraz içerik giriyim sonra tekrar bakarım. Teşekkürler yorumunuz için.

• Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)
Linkwhell yaptığınız blogları birbirine bağlayın. Site 1 -> Site 2 -> Site 3 -> ... -> Sizin Siteniz -> Site 1.

Farklı şekilde tabi bağlayabilirsiniz. Bundan bir problem olmaz. Ama aynı site içerisinde birden fazla link çıkmayın. Kaliteli sitelere de sitenizden backlink çıkın sadece kendiniz için yapmayın bloğu. Hem aynı siteden backlink alırsınız, sayfa değeriniz artar vs.

İstediğiniz kelimeden ana sayfaya 1 adet link çıkışı, farklı sayfaya da farklı anahtar kelimeden link çıkışı yapabilirsiniz.

Ek Olarak:

arcanus66 adlı üyeden alıntı

Çerezleri temizledim fakat site:aydoganuzun.com olarak bakınca yinede çıkıyor. Neyse biraz içerik giriyim sonra tekrar bakarım. Teşekkürler yorumunuz için.

Dediğim gibi. Sitenizi DMOZ a kaydettiniz mi bilmiyorum yada gereksiz bir backlink çalışması yaptırdınız mı bilemem ama sıkıntı bu. Sitenizi aşırı şekilde dizinlere eklemişsiniz.
heptasarim

kişi bu mesajı beğendi.

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

PM cevaplanmıştır.

Ek Olarak:

Seo' ya uygun kodlama yeni nesil kodlar, etiketler kullanılarak yapılan tasarımlara denir. Seo için uygun kodlama daima site hızını düşürmeyecek, gereksiz uzatmalar kullanılmayacak, css sprite yöntemleri, javascript birleştirme, css optimize etme gibi ana bileşenlerden tutun da

olarak değil de
olarak kodlama yapılması, gereklidir.

SEOya uygun kodlama ile ilgili daha önce makale yazmıştım. Harici olarak hiyerarşik yazım biçimini (h1, h2, h3) doğru kullanılmasına ve Microformatlar ile GEO Taglarının kullanılmasına kadar gitmektedir...

Bu sistemin yapıcısı GOOGLE değil W3 tür.

Bu center olayını eskiden
olarak kullanırken iyidi. Şimdi di div şekline iyi deniliyor. İlerde yine değişecek. Yanlış mıyım?

javascript birleştirme, css optimize olaylarının ikisini de farklı birçok siteden denediğimde hep bozulmalar yaşadım. Adam gibi bir site tavsiyeniz var mı ?

Şuradaki

Warning: Missing required field "updated".

ne anlama geliyor. Teşekkür ederim.

Are you alright?

• Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

furkanozden adlı üyeden alıntı

Bu center olayını eskiden
olarak kullanırken iyidi. Şimdi di div şekline iyi deniliyor. İlerde yine değişecek. Yanlış mıyım?

javascript birleştirme, css optimize olaylarının ikisini de farklı birçok siteden denediğimde hep bozulmalar yaşadım. Adam gibi bir site tavsiyeniz var mı ?

Şuradaki

Warning: Missing required field "updated".

ne anlama geliyor. Teşekkür ederim.

Buna temanızı değiştirerek başlayabilirsiniz. Bloggerden mi bağladınız bakmadım ama kodsal yapısı aşırı şekilde bozuk. Oradaki dosyanında tahminimce geçersiz kod yada uzantıdan olduğunu düşünüyorum pek bir bilgim yok.

myurtcu myurtcu www.celalyurtcu.com Kimlik Onayı
  • Üyelik 19.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgi Teknolojileri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 340
  • Beğeniler 24 / 23
  • Ticaret 75, (%100)
Facebook ile giriş yap özelliğini kullanıyorum. Facebook kodları W3C hatasına neden oluyor.

Kullandığım kodlar:

Facebook ile Giriş Yap

W3C hataları:

Line 90, Column 48: there is no attribute "autologoutlink"
…nbsp;…n-button autologoutlink="true" perms="email,user_birthday,user_hometown,user_…

Line 90, Column 138: element "fb:login-button" undefined
…_about_me,user_website,publish_stream">Facebook ile Giriş Yap

Internette araştırma yaptım ancak işe yarar bir çözüm bulamadım.

Kodları nasıl W3C ile uyumlu hale getirebilirim?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al