Gglog kardeşim istediğim sayfayı açmakta özgürüm. Bu seni ilgilendiren kısmı değil ayrıca ne ağrına gitmiş olabilir bilmiyorum. Ancak değerli zamanımı sana laf anlatmaya harcamaktanda keyif alacağım. Öncelikle okumadığım kitap almadığım kurs kalmadı ancak teoride birşeyler biliyo olmak pratiğe dökmediğin sürece bir işe yaramıyor. Elbette kendi kendime bir şeyler yapmadan seo uzmanı olamam. Ki seo uzmanıyım demiyorum. Öncelikle dijital pazarlama ile ilgileniyorum işimin bi bölümü bununla alakalı ve bildiklerimi pratikte uygulamak istiyorum. Çok değil birazcık beynini kullanırsan böyle bir blog sayfası açmam öncelikle motivasyonumu arttıracak ayrıca bildiklerimi tekrar etmiş olacağım ve yazılar yazabilmek adına yeni şeyler öğreneceğim. Neden açmayayım? Ve bu seni neden ilgilendirsin? Ayrıca ilk paragrafın sonuna okumadan yazmayın diye not düştüm. Ya dikkat dağınıklığın var yada okumadan yazmaşsın. Bu da benim hatan keşke yazımın ilk 2 kelimesi bu olsaydı senin gibi üşengeç insanlar için. Çünkü ben yazımda 1. Sırada çıkayım demiyorum kardeşim. Sence backlink ile yazı yazan bişi kişi otoriter bi site olmadan birinci sırada çıkmayı planlar mı? Bariz bir şekilde sorun var belki sen anlamıyosundur belki bilmiyosundur bilmiyorum
Tam bir katkıda bulunurum belki diye yorum yazacaktım ki bu yorumu gördüm sayfayı yenileyince.
Bu uslupla asla başarılı olamazsınız..
Bu uslubu kullanan birinin de ben başarılı olmasını asla istemem..
Anlayana!