Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
o mobil uyumlu... yazın için benim başıma geldiğinde uyguladığım şey şuydu; bekleyerek düzelir mi bilmediğim için beklemeyi hiç tercih etmedim onun yerine search console kullanarak içeriği google'dan tamamen kaldırıp indexin silinmesini bekledim. Daha sonra aynı içeriği URL'i değiştirip paylaşırdım. Sebebi genelde kendimizden kaynaklı örnek kendin o kelimeyi arayıp google'da tıklarsan sıralamadan kaybolabiliyor. Yani benim kaybolan yazım bu gibi sebeplerden kayboldu tahminimce. Bir şey test etmek falan istersen farklı internet farklı cihaz kullan o yüzden. 6 yazıda back... içeriğin içinde sebebi 90% içeriğin yeni olmasıdır 1 2 hafta sonra tekrar bak düzelmiş olur. Zaten yeni eklediğin yazıyı bırak ilgilenme bir süre otoriter site değilse çünkü link falan alırsan bile google'da hiç gözükmeme ihtimali var. Yani şuan sen off page SEO ile ilgilenmek istiyorum diyorsan illa en eski yazından başla. 2 gün önce girdiğin yazıyla ilgilenmen hem o URL'i tehlikeye atar hemde daha yeri oturmamış sonucu göremezsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.