Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Eski bir klavyem ve Beko marka. Tüm tuşları çıkarttım ve çamaşır suyu karışımlı suya koydum, yaklaşık 1 saat kadar beklettim, tüm aksamları süper oldu. Ama beyaz renk olduğu için bir sıkıntı olmadı, siyah renklerinde sıkıntı olabilir. Bunu yaparken üzerindeki harflerin yazıları falan silinir mi diye riske girdim ama herhangi bir sıkıntı olmuyor. Yaylı sistem kullanıyorsanız, yayların üzerindeki paslar, kirler mis gibi oluyor, içindeyse her webmaster için geçerli olan yiyecek artıklarından birikmiş olan ilginç şeyler, merak dünyanızın ufkunu açıyor, benden söylemesi. :)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende önceden tuşları tek tek söküp temizliyordum artık uğraşmıyorum bakıyorum içi dolmuş atıyorum çöpe bir tane klavye sipariş ediyorum :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayarı fan arızasından dolayı söktüğümde içinden üç tane kanatlı böcek çıkmıştı. Bir hp nimeti olan aşırı ısınmadan dolayı öldüklerini düşünüyorum. Açlıktan ölmüş olamazlardı sonuçta.
Saç kurutma makinesini tuşların üstünde gezdirerek büyük ölçüde temizleyebilirsin. Aynı şeyi elektrikli süpürgeyle de yapabilirsin. Yine de yeterli gelmeyecektir. O tuşun basmama sorunu bende de oluyordu ama genelde altındakini ezince klavye normal seyrine dönüyordu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
lenovo z570 varr bende laptopu siparis ettim ardından hemen slikon koruma şiparis ettim normal şartlar altında harici klavye bana daha rahat geliyor suanda da laptoptan yazıyorumda cogu bilgisayarcı takma pc hava almaz dedi ama degiyo... slikonu bi kaldırıyorum altı ter temiz... bence cok kullanıslı yeni laptop alacaklar kullanmalı bence
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam ben bu 3lü seti almıstım ekranınada yapıstırrdım bu fiyatı en uygun olan dı
bu benim aldıgım
bu güvenilir biyermi bilmem
buda hepsiburada en pahalısı
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.