Öncelikle herkese esenlikler dilerim. Artık siberuzayli(.)com alan adının sahibiyim. Şu anda halihazırda bir web sitem bulunuyor kendi kişisel blogum olarak (kemalcagriunlu(.)com) ancak yoluma bu alan adı ile devam etmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Kendi fikirlerim şunlar, ileride web sitemi satmak zorunda kaldığım zaman kendi adımı taşıyan bir siteyi elden çıkarmak gerçekten zor olacaktır. Tabii bu işin en acımasız boyutu ancak acımasız olarak doğru karar vermek istiyorum.

İkinci olarak ise şu an kullandığım alan adında kendimi kısıtlanmış hissediyorum. Kısıtlanmış doğru bir tabir olmayabilir ancak daha doğru bir anlatım yapamadım.

Sitemin tek bir ilgi alanı yok. Daha doğrusu kendini hissettirecek bir ilgi alanı yok. Bir ziyaretçi arama motoruna baktığında sitenin genel konusunu alan adıyla şıp diye anlamalı bence ancak kendi kuralımı baştan kendim çiğniyorum.

Ancak siberuzayli(.)com ise daha "niş" ve daha az ama daha detaylı bir alana yönelik. Bu da "bugün ne yazayım" gibi soruları azaltıyor.

Peki ya siz bana ne önerirsiniz? Yorumlarınızı esirgemeden aklınıza geleni yazmanızı çok isterim, bu belki konuyu okuyan sizler için çok önemli olmasa dahi benim için gerçekten önemli.

Okuyup, fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca sworks Serdar abi senin de yorumunu almayı çok isterim. Müsait olduğun bir zamanda yorumunu belirtebilirsen çok sevinirim.