smumcu59 adlı üyeden alıntı

Hocam bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Evet forum büyütmek kolay bir iş değildir. Bunun farkında olarak hareket ediyorum. Alan adlarında da bize en uygunu teknoforum.site alan adıydı. Net org ve com alan adlarının sahibi bulunuyor. Birisi alışveriş org olan blog net olanda eskiden alan adını almış daha yeni forum yapıyor.

Birde ben sadece forum odaklı gitmiyorum . :D teknoforum.site altyapısında çalışan bir blog sistemim dahi bulunuyor. Fakat ona biraz rötuş yapmam gerekiyor. Sizce blog sistemine de forumda olduğu gibi emek verirsem sitede gözle görülür bir artış sağlanırmı ?

Hocam forum+blog mantıklı olabilir teknoloji üzerine ancak dediğim gibi teknoloji siteleri ile rekabet etmek için içerik önemli bence dediğim gibi blog üzerinden yürüyüp oradan üyeleri çekmek bana göre daha mantıklı gibi direk foruma yönlendirmektense çünkü forumda elle tutulur birşey yoksa foruma kimse direk üye olup paylaşım yapmıyor tecrübe ile şahidim bu duruma ben bile birşey başarmak için önce kitleyi yarattım. Kitle önemli kitleye de birşeyler vermen gerekiyor ki o kitle oluşsun ve sende o kitleyi yönlendirebilesin değil mi :)