sevgili arkadaşım savcı direkt dava açmayacak. açamazda. uzlaşma kapsamında olan bir suç çünkü. dava açılmadan uzlaşma aşamasında halledilebilir. ama dediğinize katılıyorum 3-5ne koparırsam mantığındadır bu tipler.

Yalnız konuşmanızdan anladığım hiçadliye kapısından bile geçmemiş olduğunuz.işler öyle yürümüyor işte bu memlekette. yani tabii mevlam geçirmesin adliyeden :) kötü anlamdada söylemedim yani. ama maalesef bu memlekette artık kanunlarla ilerlemiyor. ilerlese farklı olacak ama :)

Bir hakim karşısına çıkın gülsemmi ağlasammı dersiniz. HUkukun temel ilkelerinin nasıl çiğnendiğini bir bilseniz...

Birşey olma deme mantığınızı anlamıyorum işte. Yahu bu memlekette **************lar ilamsız takip gönderiyor tanımadığı bir sürü insana. 1 haftada itiraz etmezsenvay haline. hadi uğraş. o zamanda dersin bişey olmaz diye :)

Bu insanlar maalesef ince noktalardan bağlanıp bir kaç yerede para yedirip hallediyor.o yüzden birşey olmaz demeyin. Mahkemeler bilirkişi raporunun aksine karar veremezler. neyseki çiğnemedikleri bir bu var :) onun dışında evet süreç uzayacak. amaç zaten uzatmak. bakın bu arkadaşların muhtemelen benzer bir sürü davaları zaten hala yargıdadır. cezalar kesinleşip üstüste binene kadar para biriktirme peşindeler.