enerjiveguc adlı üyeden alıntı
Her safhasını tek başına destek almadan yapmış olman güzel. Başarılı. :)google da bulunma amacınız ve hedef kitlenizin neresi olduğu önemli. Eğer iç pazar bir hedef değil ise sizin için, tüm içerik ve keywordlerin ingilizce ve doğru bir şekilde olması gerekir.
Yine dış pazara hitap ediyorsanız, yabancılar "torbalı medikal firmalar" şeklinde zaten arama yapmaz. Şunu yapabilirsiniz. "Torbalı medical firms" keyword ü about us kısmına ekleyin. Bu siteniz için yeterli olacaktır.
Google haritadaki yeriniz için yabancı ortaklarınızdan yorum rica edin.
Cevap için teşekkürler. İhracatçı firma olduğumuz için ingilizce site yaptık. Türkçe sayfalar oluşturursam busefer sitenin ciddiyeti kaybolur. Sitenin her bir aşamasını kendi emeklerimle yapmaya çalıştım herhangi bir bilir kişiye danışmadım yada destek almadım. Bu sorunu bayadır yaşıyorum yazmak istedim. Bununla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim türkçe karakterler yazmadan ? Yada türkçe karakterli sayfalar oluştursam ve bunu kullanıcılara gizlesem böyle bir opsiyon var mıdır ?
İngilizce olarak arama yaptığım vakit firma görünüyor, ama busefer yol tarifi seçeneği çıkıyor. Yanında hemen web yer alması gerekiyorken çıkmıyor.