-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
D** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Site (nuprom.com)
Sitedeki adres bilgileri torbalı/izmir.
Örneğin googleye “torbalı medikal firmaları” yazıyorum. Birçok firma çıkıyor ama nuprom çıkmıyor. Wordpress tabanlı sitedir. Google search consol ayarlarınıda nekadar doğru yaptım emin değilim ama yaptım bir şekilde. Bu sorunu nasıl çözebilirim, sorunun kaynağı nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nuprom® realizes that we are in the age where needs are increasing in the world, business models become more technological based, increasing needs are more specific, information management, customer relations are more important and Nuprom aims to offer innovative solutions and go on with these ideas based on the principle of progression.
Ana sayfadaki bu About yazısının bir tarafına "Torbalı Medikal Firması" ekleyebilirsen ile yarayabilir. ;)
EDİT: Arama sonuçlarına biraz baktım da ciddi sıkıntı var. Herhangi bir aramanın sonuna nuprom yazmadan çıkmıyor neredeyse. Mutlaka içerikler çok iyi şekilde oluşturulmalı. Bu şekilde bulunmak çok zor. Kaldı ki, yerli firmalara hitap yok belli ki o nedenle site full ingilizce. Yerli firmalar firma ismini bilmezse bulunmanız cidden zor.
Öneri: Türkçe aramalar için Türkçe sayfa eklemek basit ve etkili çözüm olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam görünmesi için sebep varmı sizce ? Sitenizin içinde hiç biryerde torbalı medikal firma diye bir yazı yok site başlığı yabancı meta taglar farklı sitenizde sadece yabancı içerikler var neden niçin torbalı medikal firma diye aratınca çıksın ? sadece iletişim adresi torbalı. Site başlığı ve meta tagları ayarlamanız ayrıyetten hafifde backlink almanız gerekiyor.
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**