5 senedir kazandığım tek şey, dökülen ve beyazlayan saçlar, yüksek masraflar, banlanan adsense hesabım, bozulmuş bir psikoloji, kocaman bir göbek. icralık banka hesaplarım,
Başladığım güne Lanet olsun dediğim zamanlar oldu.
Şayet bu sektörü 2005 'de keşfetseydim şimdi çok farklı yerlerde olurdum. Fakat 2015 de keşfettiğim için geç kaldım.
inancımı asla yitirmedim.
Şimdi çok tecrübeliyim fakat geçen 5 sene hiç kolay olmadı. Bu işe harcadığım enerjiyi hukuk fakültesinde harcasaydım mezun olurdum.
Şu anda yeğenimin üzerine açtığım 2. adsense hesabım ve yabancı içerikli sitelerimden biraz umudum var.
Onca geçen Zamandan sonra Türkçe site asla açılmaması gerektiğini anladım. Bu ülkede para kazanmak ne zor iş ya. Binlerce ziyaretçi avucuna 2-3 lira bırakıp gidiyor.
Gerçekten millet olarak yerlerdeyiz. Bir de vergi zımbırtısı çıkmış iyice çileden çıktık.
TAMAM VERGİMİZİ ÖDEYELİM DE ŞİRKET KURMAK NEDİR? Ayda 200 lira kaZanan adam ne şirketi kuracakmış.
Akıl var mantık var. Bir siz eksiktiniz.
Bu vergi olayına bir alt limit koymaları gerekiyor. Örneğin senede 20 bin liranın aşağısında olanlar vergiden muaf tutulmalı. Ama sineğin yağını çıkarmakta kararlılar.
3 kuruş için yeğenime icra takibi başlatırlar diye korkuyorum.
Mantıklı olan her şeye varım, fakat böyle mahalle bakkalı kafasıyla çıkan yasalara karşıyım.
CHANGE ORGDA İMZA TOPLUYORUZ. SİZ DE DESTEK OLURSANIZ BELKİ BİR DÜZENLEME YAPARLAR.
https://www.change.org/p/internet-reklam-gelirlerinin-vergilendirilmesinde-duzenleme-yapilsin