-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçeriği yeni attım ama 2100 kelime olduğu için acaba anahtar kelime yoğunluğunu fazla mı yaptım diye şüphelendim görüşünüzü alabilir miyim?
içeriğe gitmek için
TIKLAYIN
Anahtar Kelimeler; Sagalassos, Sagalassos Antik Kenti gibi zaten vurgulu bir şekilde yaptım
antikkentleri.com
tatilyardimcim.com
Wordpress Uzmanı & Seo & Editör
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
%2-5 arası olsa yeterli zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle Makalenin 2100 kelime olması okunabilirlik açısından çok uzun. 2100 kelime demeniz bile sayfayı açmak için linke tıklamamaya bir etken neredeyse. Elbet içeriklerin ortalama
kaç karakter olması gerektiğini biliyorsunuzdur. Tavsiyem, içeriği 3-4 e bölmeniz. Böylece yeni içerikleriniz olacaktır. Bir önceki içeriğin son paragrafında yönlendirme amaçlı bir paragraf metin ile içeriğin devam ettiğini belirtin ve link verin. Bu size daha fazla odak anahtar kelime ve daha fazla etiket sağlayacaktır.
Bu içerikte ise 2 etiket kullanmak yetersiz, Odak anahtar kelime kullanma oranı yetersiz. 300 kelimelik içeriklerde bile, metnin içerisinde 3-4 kez geçmesi gerekiyor.
Yapısal sorun:
Link yapısı: /sagalassos-antik-kenti-sagalassos-tarihi/
Makale metni: Sagalassos Antik Kenti
Bunların aynı olması ve linkte iki kez sagalassos geçmemesi mantıklı olur. Biraz ince bahsettiğim yeni makale linki ve makalesi daha başlıkta hazır görünüyor. "Sagalassos Antik Kenti" ve "Sagalassos Tarihi" bunları ayrı makale haline getirip hem dinamiklik kazanırsınız hem sagalassos u gereksiz kullanmamış olursunuz.
Seo açısından uzun metinlerde ciddi sıkıntı vardır.
Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence kalsın zaten seyahat rehberleri uzun olur, 300 kelime ile çok aşağılarda çıkar, yazıda bütün sorulara cevap vermişsiniz güzel olmuş bence bölmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir noktada haklısınız ama içerik biriktirme gibi sorunum yok hocam yazmayı seviyorum ve elimde stok içeriklerim mevcut. aynı bilgiyi tekrar tekrar kullanmadım ve Google ne kadar uzun olursa o kadar çok cevap olabileceği için seo açsıından yüksek sıralamalara koyuyor, deneme yanılma ile kanıtlanmıştır :)
antikkentleri.com
tatilyardimcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
jorphy adlı üyeden alıntı
featured snippet amacın varsa gayet iyi yapmışsın, tek düze bakmaktan vazgeçilmeli artık :)
2100 kelimenin içerisinde bir sürü soru varsa ve bu soruları doğru şekilde snippet olarak yerleştirdiysen baya geri dönüş alırsın sıfırıncı sıradan :)
100 üzerinden bir oran verseydiniz bu yazının Snippet olarak çıkma oranı kaç olurdu ? :)
not: Google halen indexlememiş bekliyorum daha sonucu
antikkentleri.com
tatilyardimcim.com