-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Uğraşırlar, para paradır. Asıl 10 bin lira için uğraşırlar. Büyük takımlar aylardır personel maaşlarını doğru düzgün yatıramıyorlar. Tecrübeli avukatları var, davanın seyri de önceden belliyken niye uğraşmasınlar.
Kulüp başkanları maaş almazlar. Başkan olurlar ki iş dünyasında isimleri büyüsün ve soyadlarını tarihe yazsınlar. Bunun için de Falcao, Babel, Van Persei, Pepe gibileri getirirler. Ee zaten ne kadar kötü başkan olursan ol batarsa eğer kulüp batar, sana bir şey olmaz. Sonra gelsin borçlar, geciken personel maaşları, biriken vergiler...
Sonra o milyonluk vergi borçları bir günde kusursuzca silinir. Eksik vergiymiş önemli değil ki. Al ordan bir karar ve IMEI kayıt ücretini artır. Bu kadar basit.
Bu ülkede oy oranlarına etki edebilecek birisi, zengin veya birileriyle aranız olmak zorunda. Kulüp yönetiminden ya da farklı bir çevreden tanıdık olsa fena olmaz mesela. Hiç yoksa davayı geri çekiverirdi nasılsa kendi kulübü değil. Kulübe de bir şey olmaz devlet kurumları bunun için var çare tükenmez. Bakın mesela Simit Sarayı nasılda kurtaracaklardı az kalsın. Dedim ya çare tükenmez en kötü o kadar TRT vergileri var bu tür durumlar için kullanılmaz mı!?
Ama siz/biz o cezayı bir kuruş eksik yatırırsak vay halimize. :) O yüzdendir adaletin işlemesinden değil, adaletin farklı yerlerde farklı işlemesinden niye dert yandığınızı anlayabiliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Edit ; Evet arkadaşlar Mart ayına ertelenen mahkememiz pandemiden dolayı bugüne ertelenmişti (18.09.2020) bugün duruşmada sözde malı aldığım kişi Bursa'ya taşındı kendi mahkemesi 2. Gün önceydi ve dava düştü kendi ifadesinde bilmediğini başkasından aldığını lisanslı yada telif hakkı olabileceğini tahmin edemediğini söylediği için düştü bir daha yapmaması şartıyla vs . Benim dvama gelecek olursak gece eşinin rahatsizlandigini söyleyip tekrar Bursa'ya döneceğini yazmış bana hakim içeri girer girmez onu sordum durumu izah ettim son bir kez daha ertliyorum gelsin dedim Bursa'ya taşınmış resmi çağrı olmadan nasıl çağırıyor vs diyor dedim tamam öyleyse adresi al ver bursa mahkemesine gitsin ifade versin . Dedi ve 12. Aya erteledi mahkemeyi malaesef (18.09.2020)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
size bilgi gönderdiklerine dair kanıt isteyin ve kullandığınız aktif email telefon dökümanını çıkartın kargo firmalarına gidin döküman çıkartın eğer göndermediylerse yalan olduğunu ortaya çıkartıp tazminat davası açın isim kirletmekten maddi manevi zarar vermekten
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun. Umarız en az zararla bu davadan çıkarsınız ve bir daha herhangi bir ticari işleme girişmeden önce daha dikkatli olursunuz. Yorumlarda hakim kararı, dava sürecine dair hakime yapılan eleştiriler hukuki olarak suç teşkil etmektedir arkadaşlar. Yorum yazarken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Storyman
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı ve Web Geliştirm
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
-Devam etmekte olan bir yargılamaya direkt tesir etmemesi,
-Hakaret, küfür, sövgü içermemesi haricinde kişisel düşünceler ifade edilebilir, en doğal haktır. Suç değildir...
Geçmiş olsun hocam, istenmeyen bir durum elbet, bende safahatınızı takip edeceğim, bilgim olması açısından.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Edit ;
Veee bitti mahkeme en son ürünleri aldığım kişinin taşındığı sehre gidip ifade vermesini istemişti ve gitti ifadesini verdi aynen durumu olduğu gibi anlattı " ürünleri ben gönderiyordum ona ulaşmiyordu dediği gibi dosya içinde göndermiştim ürünleri " gibi kısaca söylemişti .
Ve karar çıktı bugün izolasyon nedeniyle katılamadım mahkemeye
beraatim verildi ;
Avukatlık ücreti olarak belirlenen ücreti avukatima devlet tarafından ödenecek;
Ürünleri aldığım kişiye bir daha mahkeme açılacak;
Yapılan giderlerin hazine tarafından karşılanmasına;
Ve kısacası bu tür bir mahkemeyi araştırdım hep ceza ile bitmiş sanırım bu şekilde bir mahkemede ilk beraat benim oldu . Yinede dikkat edin sağlıklı günler dilerim.
(09/12/2020)
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ülkede 99 sucu olan disarda adam dogruyor sacma sapan sucu olmayan adamin evini polis basiyor mahkemeye zorla cikartiyorlar.
Adalet ulkede kadin ismi
1 kişi bu mesajı beğendi.