Mecanique adlı üyeden alıntı

36 yıllık hayatımda 95'ten beri bu sektördeyim ilk defa senin gibisini gördüm.. Adam içerik sağlıyor ve insan istihdam ediyor sende çöp diyorsun.. Sen fikrini paylaşıyorsun o kazancını.. Ve o ekmek sağlıyor sen ne sağlıyorsun fırsat mı? Para ile birlikte kibir de kazanmışsın anladığım kadarıyla.. Herkes her işte iyi olamaz.. Ve eklemek isterim rekabeti olan bir sektörde iyisini yaparsan her zaman yükselirsin.. Adsenseye de çöp demen ayrıca bir tuhaf iyi düşün istersen.. neden düşün diyorum şundan

Bu ekran bu yazıyı yazarken aldığım ekran ve adsense getirisini acıklayamam..

Dıyorsun ya haşlık adsense.. Hanı sen yıllarca yaptıgın o tüm işleri düzgün yapamadığını da fark edememıssın..

Sanırım trajedi filan yapıyorsun, veya komiklik olsun diye yazdın bu konuyu, veya okumadan bilgisizce çaldırıp yazdın, eğer okumadan anlamayıp yazdı isen, ciddi sıkıntılardasın.

Ben insanlara Google Adsense çöp demedim, ben insanlara birçok kategoriye daha önceden giren, ve pastayı yiyen bilinen sektörel kategorilerden ekmek çıkarmanın çok zor olduğunu dile getirdim.

Kibire gelecek olursak, ben kazandığım sektörü söylüyorum sen bir sitenin Analytics raporunu alıp, siteye ekleyip “bakın bu benim sitem, ben kazanıyorum” diyorsun, ve içinden pofpoflanıyorsun. Kim kibirli? 😊 Bak ben kazandığım sektörleri de verdim, bazı sektörlere de çöp dedim, ne zoruna gitti?

Madem kibirli değilsin, insanlara verseydin ya kategorini? Nasıl kazandığını, hangi işleri yaptığını neden paylaşmıyorsun? Ama yok, ben kazanıyorum işte şu kadar kazanıyorum şu kadar hitim var, şöyle böyle. Sen kazanıyorsun burada ki belki de binlerce insan kazanamıyor. Devlete de vergini ödüyor musun? 😂 Neyse sen, Satır Bugs’da kahveni yudumlamaya devam et.