Web Siteme Polylang dil eklentisi kurmak istiyorum çünkü yeni ve Polylang bildiğim kadarı ile eğer sizin sıralamanız var ise bir makale için /tr /en gibi url'yi bozan bir hareket yapınca sıralama bozuluyor diye biliyorum bu sebeple hız kaybetmeden yolun başında eklemek istiyorum. Bir kaç sorum olucaktı bu kişilere ?
*Polylang eklentisini kurduk diğer ülkelerden hit aldık ve bu hit bize adsense ile kazanç getirirken hangi birim para ile geliyor veya site başta hangi ülke dili ile başladı ise o dil ile mi devam ediyor para kazanması ?
*Polylang eklentisi bizim için ayrıca çeviri yapıyor mu eklerken makaleyi yoksa sadece bizim farklı dil eklememiz için altyapı mı veriyor ?
*Polylang eklentisi bizim için yapıyor ise bu çeviriyi ne kadar sağlıklı ve düzgün çeviriyor ?
*Polylang bu çeviriyi bizim için yapmıyor ise bizim satın almamız lazım eklemek için başka dili sanırım ?
*Domain olarak alt domaini açmak mı lazım yoksa ister İngilizce ister almanca aynı domaini mi görüyor başka ülkeden gelen kişiler ?
*Son olarak bayrak koymak istiyorum bunu koymak veya kaldırmak bize mi kalıyor ?
Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz hedefimi ve sitemin geleceğini bu eklenti veya dili eklemem değiştiricek