Eğer disk alanı resimler nedeni ile çok dolu ise görsellerin optimize edilmeden yüklenmesi sonucu olduğunu düşünüyorum.
webp formatı; doğru ebatlandırma ve optimize edilmiş resimler için faydalıdır. Ve enerjiveguc dediği gibi halen bazı problemlere neden olmaktadır. Bu yüzden ben kullanılmasını tavsiye etmiyorum.
Çözüme gelirsek; biraz uzun bir yol olur ancak Litespeed üzerinde webp OFF konumuna getirilir, sunucuda yer alan webp formatlı resimler silinir. Bu sayede orjinal resimler kalır sadece.
Sonrasında ise misal öne çıkan görseller 1000 x 600 gibi ebatlandırılmış ise 1000 olan genişlik 600 gibi düzenlenirse hem resim ağırlığı azalır hem de açılışta rahatlar site. Ama ebatlandırma ile birlikte resimlerin manuel olarak optimize edilerek siteye yüklenmesi gereklidir.
Derseniz ki ben bunlarla uğraşmayayım, o zaman vds geçiş yaparsınız. Ancak Litespeed masraflı olacağından Nginx kullanmalısınız bu sefer. Veya disk alanı sınırsız olan bir hosting paketine geçiş yaparsınız. İnode sınırı kolay kolay bitmez zaten.
Kolay gelsin :)