-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
arkadaşlar artık küçük çaplıda olsa kimseye yardım vs etmiyecem çünkü yardım ettikçe işleri bittikçe kendilerini bişi sanıyorlar biz burda dostluk peşindeyiz üçkağıtçılık yada kurnazlık veya işi düştüğünde bize gelenlerden değiliz bence sizde yardımı kesin bakıyorum herkes grafikerci olmuş herkes yazılımcı olmuş freelancer den ve benzer platformlardan hazır logo banner kartvizit afiş vb şeyleri getirip editleyip size satmaktadırlar lütfen herkes grafik yazılım işleri aldığında ticaret puanlarına veya rankslara bakılmaksızın internette arayıp soruşturup sonra ticaret yapsınlar çünkü bu işin çığırı çıktı bu tür kişiler yüzünden gerçek grafikerciler ve yazılımcıların piyasası bozulmaktadır tmm bazen diyoruz referans amaçlı 3 5 logo yapalım sorun yok ama insanı keriz yerine koymak aptallıktır
ticaret puanından çok internette grafik ve yazılım gibi ticaretlerinizi araştırınız lütfen araştırıp bulamayacağınız şeyleri bana bildirin resimleri tüm herşeyi program aracılığı ile tüm google yandex bing explorer ve edge de otomatik arayıcı özelliği ile arasın ve varsa bulunur yoksa bulunmaz ticaretinizi sürersiniz kimse burada parasını çöpte bulmamış kendim grafikerciyim daha bir tane grafikerlik yönünde ücretli konu açmamışım ve hosting firması yönetmekteyim bile vergi herşey ortağımın üzerine diye ticaret konu açmıyorum ama işin çığırı çıktı gerekse burda gerekse diğer platformlarda olsun her ticaret puanlarına aldırış etmeksizin araştırıp soruşturun
iyi forumlar diler bol kazançlar
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
İyi akşamlar ;
Öncelikle fikirlerimi beyan belirtiyorum. Konuya girişiniz baştan yanlış, kimseye yardım etme veya hizmet verme zorunluluğunuz yok bu konuda sizi zorlayamazlar ısrar edenleri engelleyebilirsiniz. Dostluk peşindeyiz yazmışsınız fakat ben yıllardır herkese ücretsiz yardım ederim kimsenin dostluğuna ihtiyacım olmadı birileri bana yardım ettiği için ben bir seviyeye ulaştıysam yardım ederken'de insan ayırmıyorum yani birine yardım ederim o gidip dosyayı satabilir ticarete dökebilir. Art niyet anladığım zaman yardım etmeyi kesebilirim. Bu tamamen kişinin kendi ile alakalı. Ayrıca herkes "freelancer olmuş, herkes grafiker olmuş vb." gibi ithamları pek kullanmayın herkes istediği gibi istediği işi yapabilir. Sanıyorum ki grafik işindesiniz bu işlerde genellikle müşteriler ticaret puanına bakmaz. Zaten ticaret puanı hiç bir şeyi ifade etmiyor, zamanında instagram takipçi işi yapan bir kişinin 300+ tpuanı olurken 10K üstü ödeme ile 3 - 4 iş yapan bir kişi 300+ iş yapandan daha profesyonel olabilir.
İşin özü şu "Yardım etmek, dostluk kazanmak ise amacınız 3-5 kişi sizi yolunuzdan alıkoyamaz yardıma devam edin mutlak hayatınızda bir gün faydasını görürsünüz, yardım etmek istemiyorsanız bu sizin hür iradeniz çarşınız pazar olsun bol ticaretler"
5 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Çok biliyormuş gibi kalkıp akıl veren boş tiplerden gına geldi. Forum bu tiplerden geçilmiyor
Bende kimseye yardım etmiyorum artık, ne halleri varsa görsünler...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar birileri kötü diye herkesi yakmayın. Yardımlaşmak önemli. İyi niyetinizi suistimal edenlere taviz vermeyin yeterli olur bence, sağlıcakla kalın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Kimse zorla yaptırmıyor size ustad, forumun amacı yardımlaşma zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hazır logo banner kartvizit afiş vb şeyleri getirip editleyip size satmaktadırlar lütfen herkes grafik yazılım işleri aldığında ticaret puanlarına veya rankslara bakılmaksızın internette arayıp soruşturup sonra ticaret yapsınlar
Şu konuda katılıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Herkes çok gergin.
İyilik yap, denize at. Balık bilmezse, Halik bilir. Eğer bir şey biliyorsam yardımcı olurum, yani bir şey beklemem sadece olurum :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org