Ben de yapmaya çalışmıştım ama o iş biraz yaş gibi. Sitenin altyapısı komple değişmesi gerekebilir.

İki şekilde yapanı gördüm ben.
Birincisi index.php'ye sadece radyoyu koyuyorlar ve altina da iframe koyuyorlar ve diğer tüm sayfaları o iframe ile çekiyorlar. Bôylece siz bir linke tikladiğinizda aslinda yine index.php'de kalıyorsunuz ama iframe'deki sayfa değişiyor. Tabi link de değişmiyor. Linki değiştirmek için de ekstra bir kod yazmak gerekiyor. Arama motoru tarafindan sakincali sanirim. Çünkü arama motoru sayfaya girdiğinde sadece radyoyu ve bir tane iframe kodu görüyor.

İkincisi de javascript. Burda da sitenin bir kısmı sabit kalıyor, mesela üst kısmı. Buraya radyoyu ekliyorlar. Sayfanın alt kısmı da normal yükleniyor fakat ilk yüklemeden sonra herhangi bir linke tıkladığınızda sayfa değiştirmek yerine javascript ile mevcut sayfadaki şeyleri silip yeni sayfayı getirip radyonun altına koyuyorlar (radyo kısmı sabit kalıyor). Tabi url kısmını da yine javacript koduyla değiştiriyorlar. Yoksa link hep aynı kalır.

Bu javascript olayını sanırım şuan facebook da yapmaya başladı yeni arayüzünde. İlk yüklemeden sonra hangi linke tıklarsam tıkliyım üst menü değişmiyor sabit kalıyor. Sadece url ve alttaki menüler değişiyor.