Kanuni adlı üyeden alıntı

Herkesin bir imtihanı var. İsyan etmek bize bir şey kazandırmaz. Yapabileceğimiz neler var, onlara bakmak daha iyi olur. Mesela devlete burs başvuru yapmış mıydın? Üniversiteler şu an yarım yamalak devam ediyor diye biliyorum. Çalışmadığın günler parttime iş yapmayı düşünür müsün?

Üniversite bitince arkadaşlarla eğlence amaçlı geçirilen zamanların (kazanç yönünden bakarsak) aslında büyük bir kayıp olduğunu görüyoruz.

Bir de ailen, imkanları olmadığı halde seni okumaya göndermişse ellerinden öpmek gerekir. Sıkboğaz etmek doğru olmasa da gönüllerini hoş tutmak iyi olur.


hayır bir imkansızlık söz konusu değil hatta aksine durumumuz çok iyi.fakat bana normal harclık çok az veriyorlar onun da bir sürü hesabını soruyorlar.Part time çalışmayı düşündüm hatta çalıştım da ama paramı alamadım - 2 ay sonra yattı.Burs başvuruları açılınca başvuracağım.

Link adlı üyeden alıntı

Arkadaslarin spor yapmani engelliyo mu


Arkadaşlarım değil de ailem engel olmaya çalışıyor aslında.Ama fitness işi para ve disiplin işi.Protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum , bunun da bir maliyeti var.Günde ortalama 10tl gibi bir şey.Salon ücreti 110tl.Arkadaşlarımla buluştuğumda sürekli börekçiye vs gidiyorlar mecburen ayak uyduruyorum.Bir iki gün yemiyorum ama canım çekince ben de alıp yiyorum.Hem maddi açıdan hem de mental açıdan bana zarar veriyorlar.