Kimse cevap gibi algılamasın fakat konuya yazılan yorumlardan gözlemlediğim kadarıyla; arap seviciliği ne kadar artıyorsa sanırım kin ve nefret kat sayısıda o kadar artıyor.

tarih bilgi koca sıfır olan tek dertleri kendilerinden üstün gördüklerine tapmak olanlara bişey anlatamassınız önce kendilerine atalarına ülkelerine ihanet ediyorlarda farkında değiller
coca cola alalım mı sayın arap düşmanı renault lada wv vs atalarımızın katillerinin şu an yine düşmanlıklarını bile gizlemeye bile gerek görmeyen yücelerin ürünlerini alalım mı mesele arap vs değil imandan gelen zorunluklardır sizin herhalde islamiyetle pek işiniz olmadığı için tek standardınız kendinizden üstün gördüklerinize tapmak
osidosi zeka fışkırıyor kaynak neresi taptığınız batı abd falan mı araplar konu değil sivrizekalı atalarımızı katledenlere tapan zavallı ,inanç derken ALLAHTAN BAHSEDİYORUM DOĞRUDAN YANLIŞTAN BAHSEDİYORUM insandan araptan vs değil o sivri zekanız beyninize zarar vermiş anlaşılan eğer aklın varsa kimseye tapmassın tarini bilirsin yaradanına sığınır doğruya yanlışa bakarsın arapta arap araplar kadar taş düşsün kafanıza arapları kışkırtan kim silah para veren kim birbirileriyle savaştıran kim başarıya giden her yol mübahtır lafı kimlere ait arapları türklere düşman eden kimdir önce bi tarih öğrenin şeytan her zaman sevimlidir brşeye karar vermeden öncede ali george franc aaron buna bakmayın doğruya yanlışa bakın o kadar aklınız vardır herhalde küçük bir kaç örnek tanıtılmış fakat satışa sunulmamış bir silahın pkk elinde nasıl olabilir afrikada zaten su yok nadir kaynaklarıda batılılar satın almış parayla satıyor fransa sömürgelerinden yılda 500 milyardan fazla haraç alıyor pkkya yer tüneli yapsın diye beton fabrikası kuruyor vs vs vs uzarda uzar ama sizi batının oyuncağı olmuş araplar mı rahatsız ediyor siz bu zekayla çok yaşarsınız yalnız maden inancınız var kimi destekliyorsanız her yaptığından sizde sorumlusunuzdur bunu unutmayın hesap günü ben bilmiyordum diyemessiniz isteyen herkes herşeyi öğrenebilir yeter ki istesin

33 yaşında olduğu yazıyor ama gelin bakınki kendinden 10 yaş küçük biri ile konuşma şekline, üslubuna bakın :D burda kimse kimseyi tanımıyor, insanlar kin ve nefretinizi kusasınız diyede bu foruma üye olmadı. Yani gidin nefretinizi başka yerlerde kusun. Ha, düzgün saygılı bir şekilde konuşacaksanız zaten konuşulur. Bu konu için son mesajım.