Ben arkadaşım için uğraştım burada biraz ama olmadı, kendisi de vazgeçti, artık çok geç dedi ve bıraktı uğraşmayı. Yine 3 5 kişi okuyup kendine sağlama alsa yeter.


Alinti


- Ne aldığımı, neden aldığımı, neden sattığımı buradan yazmıyorum. Kimseye koin satmak, shilllemek gibi bir derdim yok, yatırım tavsiyesi vermiyorum. Tek amacım kendi paramı katlamak, kurtabildiklerimizi(!) de gemiye almak.



- Boş kripto finolarının patates analizlerini takip ederek, boş youtuberların bitkoinde bu hafta neler olacak, çıkacak mı, inecek mi videolari önce zihninizi zehirler, sonra cebinizi fakirleştirir.

- Twitter üstadlarının sizin paranıza ihtiyacı var! Sizin paranızın twitter üstadlarına ihtiyacı yok!

- Arkadaşlar trade ettiğim para ile ekmek arası döner yiyebiliyordum. Sizden gelen ref paraları ile aileme bakabiliyorum. Çekilişle bu twiti rt edenlere ref aldatmacası ile cebimizi nasıl doldururuz taktikleri vereceğim. Ref lerim için takipde kalin

- Altcoinlerde al sat yaparak ekmek arası tavuk döner yiyebiliyordum. Şimdi borsalarla anlaştım, üçgen kırılımı yapıyor ayağına paylaşıyorum, dipden aldığım koini tepeden size satıyorum. Hem borsa kazanıyor hem ben. Sülalemi geçindiriyorum.

- Yatırım tavsiyesi veren bir yatırımcı/trader finosundan vatan millet Sakarya edebiyatı, mümin kardeşim hayırlı cumalar duyuyorsanız %99 sizi dolandıracaktır. Sizin paranız onun parası olacaktır.

----
1- Twitter üstadı değilim ve olmakta istemiyorum. Amacımız küçük yatırımcının kazanmasını sağlamak. Şu koin yukarı kırdı, tobo yaptı, simetrik üçgeni yukarı kırdı diye görüp alırsanız, büyük olasılıkla o twitter üstadı size elindeki koini yukardan satacak.
2- profilinde %20 kar ettim çıktım yazacak. Her yeni gelen bu üstadı rt edecek ve bu üstadın cebe para dolacak. Siz de ne olduğunu anlamadan koin düşecek ve zararda bekleyeceksiniz. Belirli gün sonra koini zararina satıp o üstadınız tekrar alım yapın diyecek...
3- siz zararla satıp cikti iseniz, geri alamayacaksınız ve koin tekrar %20 yapacak. Bilinçaltınızda aslında o üstadın kazandırdığı ama sizin zamanında hareket etmediğiniz için kazanamadığınız olgusu oluşacak. Kendi Bilinçaltınızı zehirleyeceksiniz.
4- üstadın, o koini satışa doyduğu (oversold) zaman alıp size haber vermemesi gerekiyor. Çünkü koin bir süre sonra yukselecek. Kendi karını yeterli gördüğünde, işlemi hızlandırmak için kendi takipçilerine aldırarak elindeki malı satacak.
5- simetrik üçgenin yukarı kırması, tobonun çalışması için öncesinden koinin aşırı satış yemesi veya malın sadece mal sahibinde olması gerekiyor.
6- acemi/çaylak/ küçük yatırımcı olarak size düşen çakallara kurtlara yem olmamak.
----




------------------