-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu kişi zaten msn adresini de çaldı ve aylardır peşini bırakmıyor bu işin. Ders alması gerekiyor artık, yaşadığımız yer küçük ve ailesi 20 yıldır burada yaşıyor yani tanımayan yok.
Çok çirkin bir olay bu... E-postayı alabilirsek bu yol ile, zaten hesabı alabiliriz.
Tabi facebookta e-posta değiştirme yoksa ki yok diye biliyorum. İlk hangi e-posta ile kayıt olduysan o asla silinemiyor haklı mıyım arkadaşlar?
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Laf kalabalığına gerek yok. Arkadaşımıza ben yaşadığım şeyi yazdım. Büyük bir oranla filan olacak işler değil bunlar. Gidin savcılığa diyin böyle bir durum var sonuç ne olur. Size açık açık söylüyorum takipsizlik kararı veriyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Uzatmaya hiç gerek yok, ben almam gerekeni @Atakan, @kelimelerbenim ve diğer hocalarımdan aldım.
Bundan sonrası deneyerek görülecek bir olay. Herkesten Allah razı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
deviL
Paylaşmak Güzeldir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
bi arkadaşımda böyle bişey yaşadı, bana anlattıgı kadarı ile savcılığa başvurup dava açtırmış, bilişim suçlarından mahkemeye verilmiş hesabı çaldığı ve resimler vs yüklediği tespit edilmiş. En son celp geldi demişti mahkemede ne olur bilemiyorumda takip ederseniz eğer savcılık vs sonuç alırsınız.. mutlaka..
2 kişi bu mesajı beğendi.