kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Kaç defa bu sorunu yaşadın. Başıma gelen bir olayı yazıyorum. Türkiye facebook karışamıyor. Msn olsa hemen buluyorlar ama facebook davalarına bakan türkiyede 2 avukat varmış. Onlarda Ankarada sadece önemli davalara bakıyormuş.Ayrıca facebook ıp üzerinden ulaşamazsınız.
Bizzat kendim yaşamadım ama birkaç kere şahit oldum. Burada uzun uzun anlatmaya hiç gerek yok. Artık bazı şeyler eskisi gibi değil diyorum.
Tekrarlıyorum; Facebook'un kendisinin de belirttiği gibi emniyet teşkilatı ile çalışıyorlar.
Sizin bulunduğunuz yerde öyle olabilir. Bir polis memurundan (@kelimelerbenim) daha iyi bilemeyiz.
@kelimelerbenim gerekli cevabı vermiş zaten.
Facebook hesaplarının ele geçirilmesi büyük bir oranda e-posta adresinin ele geçirilmesiyle gerçekleşiyor. Aksi durumu düşündüğünüzde zaten şifre kurtarmayla hesap geri alınabilir. Hesabın geri alınamadığını göz önünde bulundurun. Bu durumda e-posta hesabı da sizin kontrolünüzde değildir. Bu da e-posta hesabını ele geçiren kişiye ulaşmak anlamına geliyor. Yani facebook hesabını ele geçiren kişiye. Anlatabiliyor muyum?