yunusdem adlı üyeden alıntı

İnstagramda suanda aktif değilim fakat suanda sadece facebook ve pint de aktifim genellikle şuan instagram hesabı takipçisi düşük olduğu için giremekte biraz zorlandım açıkcası :)

Seo için *** dan veya buradan araştırmam ile kendi çapımda birşeyler yapmaya çalıştım ne kadar doğru ne kadar yanlış onu bilemem bütçem fazla olmadığı için başkasına seo çalışması yaptıramadım.

Birebir örtüşmeyen seo kullanmışsınız derken hocam tam anlamadım az daha konuyu açarsanız sevinirim :) şimdi kapatıcam hocam popup reklamlarını. Değerlendirmeniz için teşekkür ederim :)


Seo hakkında çalışmalar aslında çok basittir, sadece belirli prensipleri vardır. Bunlar ise genel olarak;
-yazı adı
-link
-odak anahtar kelime
-snippet
-kısa isim (slug)
-yazı ile ilgili yazı içi görsel
-etiketler

Birebir örtüşmeyen seo:
https://uzaydayasam.com/kadinlarin-en-cok-tercih-ettigi-hos-parfumler/
En Çok Tercih Edilen Parfümler
Kokunuzla, girdiğiniz ortamı büyülemek isteyebilirsiniz. Bu yüzden mutlaka kendinize ait olan sizinle bütünleşecek bir parfümünüz olmalıdır. Bu parfümün kokusu hissedildiğinde, insanların aklına sizin gelmesini sağlayabilirsiniz. Parfüm piyasasına bakıldığı zaman pek çok farklı çeşitlerin olduğu görülüyor. Birçok parfüm markası tarafından piyasaya farklı çeşitleri sunuluyor. Fakat kadınlarında ağırlıklı olarak tercih etmiş oldukları bazı parfüm çeşitleri bulunuyor. Bunlar çok satılan kadın parfümleri olarak listeye girmektedir. Kadınların en çok tercih ettiği parfümler neler olduğunu şu şekilde sıralamaya başlayabiliriz.

bu örnekte odak anahtar kelimeniz link ile aynı değil, snippet ayarında kullandığınız metinde odak anahtar kelimelerinizin tamamı muhtemelen yok...

Olması gereken biçim:
Link üzerinden hareketle (link indeks almış olduğu için)
Başlık: Kadınların en çok tercih ettiği hoş parfümler olmalıdır.
Odak anahtar kelime: aynısı olmalıdır.
kısa isim (slug): kadinlarin-en-cok-tercih-ettigi-hos-parfumler olmalıdır (link ile aynı)
Snippet içeriği: Kadınların en çok tercih ettiği hoş parfümler; ile başlayan (burada dikkat edilemesi gereken nokta, ilk paragraftaki 160 karakter içerisinde tam metnin birebir geçmesi)

elbette bunlar da yeterli olmayacaktır...

Detayları makalemde bulabilirsiniz... Sabırla okuyun derim...
Sayfa içi seo yapılandırması

Mutlaka makale içi etiket uygulaması da yapın.