Merhabalar :
Olayı kısaca anlatmak istemekteyim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olmak amacıyla görüş ve ifadelerini paylaşabilirse bizlerde bilgilenebiliriz. Şimdiden tüm WmAracı Halkına Teşekkürlerimi sunuyor ve konuya geçiyorum.
Bundan 6.5 - 7 ay öncesinde mart ayında biggameing.com sitesinden metin2 files kurulum hizmeti almak için 0850 li hatla başlayan numaradan iletişime geçtim. Konu hakkında bilgi sahibi olmadığımı ve yardımcı olmasını isteyip bilgi talebinde bulundum. Bu sebepten ötürü 350 TL fiyat istediler benden. Bende ne zaman yapılacaktır bana acil gerekmekte gibi cümleler ile en hızlı şekilde hizmet almam gerektiğini belirterek konuşmamıza devam ettik. Bana 2 saat gibi kısa bir sürede işlemlerimi tamamlayabileceklerini ve hemen aktif edileceği yönünden bilgi verdiler. Daha sonrasında bana verdikleri ve web sitelerinde bulunan iban numarasına şahsa 350 TL para çıkışı yaptım. Whatsapp numarasından hizmetimle alakalı sorular sormaya başladım parayı aldıktan sonra bana cevap vermemeye ve oyalamaya başladılar. En son reddeye gelerek "İşlemler bugün gün içinde tamamlayınız. Yoksa geri iade istemekteyim. Aksi taktirde hukuki yöntemlere başvuracağım." dedim. Bana "git başvur, başvurmazsan adam değilsin." gibi iltamlarda bulunarak aynı zamanda şahsıma da hakaret etmiştirler.
Aynı gün ve aynı saat civarlarında tüm delillerimi ( Dekont, whatsapp konuşma detayları, siteye üyelik bilgilerim, site kayıt bilgileri, IP) gibi bilgileri daha önceden alarak, CİMER üzerinden şikayet başvurusunda bulundum. 2 gün önce Polis kolluk kuvvetleri bana ulaşarak " Adliyeden bekleniyorsunuz. CİMER'den yapmış olduğunuz şikayete istinaden Savcı Bey ifadeye beklemektedir." denildi. Fakat Covid-19 nedeniyle 10 gün evde karantinam olması nedeniyle karantina bitiminde istenildiği gibi ifadeye gideceğim.
Siz değerli dostlarıma konu hakkında birkaç soru sormak istemekteyim. Bilen kişiler yardım ve destek amaçlı yorum yapmasını istemekteyim.
- Savcı ifademı aldıktan ne kadar sürede Dava Açılır ?
- Kaybettiğim para mı geri alma oranım yüksek midir?
- Ayrıca bu hizmet için aktif VDS sunucularımda oynama yaparak beni zarara soktular, tazminat açabilir miyim?
- Maddi ve manevi tazminat kazanma oranım sizce ne kadardır?
-Suçu işleyen kişi benimle iletişime geçerek para vs. teklif eder mi?
Teşekkürler & İyi Çalışmalar Dilerim.