Merhaba Fevzi Bey,

Bionluk üzerinden satın aldığınız makalelerin kalitesi, yazarlara göre değişiklik gösterecektir. 2018 yılından beridir Bionluk üzerinde yazı işleri konusunda hizmet vermekteyim. Yaklaşık olarak 200 makale yazdım bu güne kadar. Hatta şu an aktif olarak çalıştığım alıcılar da mevcut. Biraz reklam gibi oldu ancak size naçizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum. :)

Sipariş vermeden önce alıcıyla detayları net olarak konuşmanız gerekir. Ek olarak alıcıdan kopya kontrol raporu da isteyebilirsiniz. Eğer işini iyi yapan ve uzun süredir piyasada olan bir yazar ise, mutlaka bu sitelerde hesapları bulunacaktır. Eğer "kaliteli" bir intial inceleme sitesinden rapor alırsanız güvenebilirsiniz. Diğer türlü yazıların kopya mı yoksa özgün mü olup olmadığını bilemeyiz.

Kendi başınıza ücretsiz olarak kontrol etmenin yolları da vardır. Yazının belirli kısımlarını (5-10 kelime) alarak " (tırnak işareti) içerisinde Google gibi arama motorları üzerinden araştırabilirsiniz. Bu sayede birebir benzer sonuç çıkarsa "kopya" olarak değerlendirebilir ve site üzerinden destek talebinde bulunabilirsiniz. Yardımcı olacaktır. İyi forumlar. :)