-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İSG Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam o sorun herkeste var sanırım. Bir gün bakıyorum 2. Sayfadayım bir gün bakıyorum 4. Sayfadayım. Bugün tekrar 2. Sayfadayım şimdi baktım
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://Ders.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster,Yazar
-
-
Ad Soyad
Ç** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet ilginize teşekkür ederim. Eski domain için yeni domaine yönlendirme yapmıştım sonrasında ise eski domanime ait tüm sayfayı googledan silme talebinde bulundum eski domaine ait hiç bir sayfam google da yok şuan sanırım domainimin yeni olmasından dolayı sıra farkı yaşadım en iyisi beklemek galiba
www.Pcshift.net - Forum
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beklemelisiniz, Dinamik sitelere rss feed vermeye çalışın, sosyal medyada yeni linkler ile paylaşımlar yaparsanız sıralama üzerinde daha hızlı etkisi olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
basın mensubu
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam içerikler kopya yapıştır sanırım ? 3-4 yazınıza baktım teknoxxxxxxxxxx ayni
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster,Yazar
-
-
Ad Soyad
Ç** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam dengeli faydalı bulduğum sitelerde ki içerikleri kaynak göstererek paylaşımlar yapıyorum, aynı şekilde özgün yazılarda mevcut.
www.Pcshift.net - Forum
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kopya içerikleriniz varsa kullanım biçimlerini kontrol etmelisiniz. Profilinizdeki Meslek bölümünde "Yazar" yazarak kopya içerik kullanmak pek hoş ve etik değil. Okuyup kendi ifadeleriniz ile yorumlasanız çok çok daha iyi sonuca ulaşırsınız.
Kolay gelsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster,Yazar
-
-
Ad Soyad
Ç** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle doğru hocam, fakat web sitemde 3300 adet konu var. Web sitemde alıntı içerik olması ile bu şekilde bana damga vurmanız doğru değil. Yazdığım çok uzun makaleler mevcut ve bu makalelerin sayısı oldukça fazla yorumunuz için teşekkür ederim.
www.Pcshift.net - Forum