-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal çalışmacı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eylül 2019 tarihinde blog fikri kafamda oluşmaya başladı. O tarihten sonra ara ara araştırmalarıma devam eyledim. Birçok blog sitesinin kurulduğunu ancak uzun soluklu olmadığını buradan şahit oldum. Üniversitedeki değerli bir hocam eğer bir iş yapacaksanız o işe hemen girmeyin uzun bir süre araştırın , analiz edin derdi bu sözden yola çıkarak 2022 veya 2023 yılında bir sıkıntı çıkmazsa bu blog sitesini kurmayı planlıyorum. konu başlığından, kelime sayısına birçok konuda tavsiyenize ihtiyacım var. Gözdem kaçırdıklarım olabilir önemli kısımları not alacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tüm bloglar genellikle aynı farklı bir sektör farklı bir içerik olacak ki ziyaretçi okusun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal çalışmacı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Örneğin elmanın faydaları.. diye bir içeriği siteye eklememeyi çünkü böyle bir içerik onlarca sitede mevcut. İngilizce blog sitelerini de takip etmeye çalışıyorum birçok ilginc ve farklı konulara değiniliyor. O konuları Türkçe olarak aratıyorum ancak hiçbir sonuca ulaşılamıyor. Bizde konular aynı ve birbirinin benzeri... Hatta şunu diyeni dahi duydum artık bütün konularda içerik var blog işi bitti ama ben böyle düşünmüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2022 ve 2023 çok ileri bir tarih. Teknoloji çok hızlı değişiyor. 2009dan beri site yapan biri olarak yetişmekte ve adapte olmakta zorlanıyorum/yavaş kalıyorum işin içinde olan biri olarak. Siz sadece dışarıdan bakıp analiz ederek 2 yıl sonrasına plan yapıyorsanız ayağınız takılabilir ve bu zamanı boşa harcamış olabolirsiniz ki tekafisi olmayan tek şey zamandır. İyi araştırıp takip etmeniz güzel tabi. Ama duruma içeriden de bakmanızı tavsiye ederim. 2023te kendi sitenizi açana kadar şimdi bir site açın deneme amaçlı, ve 2 yıl boyunca deneme tahtası gibi üzerinde oynayın mesela. Kategori ekleyin, kaldırın, evirin çevirin... Kafanızda canlandırdıklarınızı gerçeğe dökün, hayaller her zaman gerçekçi olmayabiliyor. Belki de düşündüğünüz bir çok şey en ufak sebeplerle tutmayacak şeylerdir.
Unutmayın ki binlerce insan sürekli bir şeyleri deniyor olmuyor, defalarca deneyenler bile tutturamayabiliyor. "İnsanlar sabredemiyor, ben sabırlıyım" diye yola çıkıp 7-8 ay sonra hevesi kalmayandan tutun, "her gün düzenli paylaşırım, güncel olursa tutar" deyip 3 ayda 90 paylaşım yapıp hala bir şey olduğunu görmeyene kadar deneyen deneyene. Sizin kafanızda belki 10 soruna çare vardır ama işin içine girdiğinizde 11. sorun başınıza geldiğinde geç kalmış olabilirsiniz. Mesela 1-2 sene önce hazır flash oyun sitesi açan bir arkadaş vardı. Şuan flash sistemi tamamen kaldirilmaya başlandı. Planlari baştan yapacak artık...
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Bugün hemen açın, gerekirse haftada bir yazı girin. Yavaş yavaş da pa değeri artsın' yaşlansın. 2-3 yıl sonra algorirma ne olacak' hatta iki ay sonra ne olacak o bile belli değil.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Öncelıkle cok farklı alana hitap etmeyin bir yol belırleyın bir kelıme o kelime uzerınden ilerleyın. Çok fazla kelime olursa kafanızda o kadar karışır. Yukarda arkadaşlarında dediği gibi simdiden açın ağır ağır başlayın.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal çalışmacı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam önceliğim deneme yanılma amaçlı site kurmayı daha sonra yeni siteyle az da olsa düzenli içerik girmek ve zamanla girilen içerik sayısını arttırmak.