-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
haber sitelerini savunmuyorum elbet ama ben de olsam her şeyi yazardım. bence hepsi bir haber. cuma namazı kaçta diyorsunuz haber sitesi ilk sırada, adamlar demek ki yatırım yapıyorum para harcıyor. illa diyanet mi çıksın ilk sıraya. yazım size cevap değildir yanlış anlaşılmasın. yani fikrinize elbet karşı değilim, hatta yanınızda da olmak isterim. ama adamlar personle çalıştırıyor vergi ödüyor. bu yaptıklarını yapmazlarsa örnek mynet sözcü ile sözcü milliyet ile yarışamaz, onlarda kendi içinde bir yarış halindeler ve olmakta zorundalar. bence dertleri bizim gibi küçük siteleri kırmak değil. bizlerde onların yaptığı yatırımı yaparsak onlarla eşitleniriz. şahsen ben isterdim ne yazsanız düşünsenize her yazım ilk sayfada. böylece pasif gelire geçer bir sabah fransada kahvaltı, bir akşam italya da pizza yerdim bu paralarla :) ne bileyim haber siteleri diye biri yazınca dayanamayıp atlıyorum konulara kusura bakmayın. bence normal adamlar zaten 20-30 yıldır açık siteleri, milyonun üstünde makaleleri var, güvenilirlikleri var. ne bileyim onlar ilk sıraya çıkmayıp ben çıksam bence garip olurdu. herkese iyi forumlar..
5 kişi bu mesajı beğendi.