selcuksofta adlı üyeden alıntı

haber sitelerini savunmuyorum elbet ama ben de olsam her şeyi yazardım. bence hepsi bir haber. cuma namazı kaçta diyorsunuz haber sitesi ilk sırada, adamlar demek ki yatırım yapıyorum para harcıyor. illa diyanet mi çıksın ilk sıraya. yazım size cevap değildir yanlış anlaşılmasın. yani fikrinize elbet karşı değilim, hatta yanınızda da olmak isterim. ama adamlar personle çalıştırıyor vergi ödüyor. bu yaptıklarını yapmazlarsa örnek mynet sözcü ile sözcü milliyet ile yarışamaz, onlarda kendi içinde bir yarış halindeler ve olmakta zorundalar. bence dertleri bizim gibi küçük siteleri kırmak değil. bizlerde onların yaptığı yatırımı yaparsak onlarla eşitleniriz. şahsen ben isterdim ne yazsanız düşünsenize her yazım ilk sayfada. böylece pasif gelire geçer bir sabah fransada kahvaltı, bir akşam italya da pizza yerdim bu paralarla :) ne bileyim haber siteleri diye biri yazınca dayanamayıp atlıyorum konulara kusura bakmayın. bence normal adamlar zaten 20-30 yıldır açık siteleri, milyonun üstünde makaleleri var, güvenilirlikleri var. ne bileyim onlar ilk sıraya çıkmayıp ben çıksam bence garip olurdu. herkese iyi forumlar..

BloodMan adlı üyeden alıntı

Artık normal karşılıyorum bu durumu çünkü yıllardır bu siteler var belki siz yokken bu sitelerin tabanların vardı yatırımları var bu iş için çok büyük yatırımlar personelleri var ofisleri var binaları var rezidansları var tv kanalları var devlete yığınla vergi veriyorlar ajansları var varda var ee bunlar olunca ne oluyor işte o gördüğünüz resimdeki olay oluyor

Sevindari30 adlı üyeden alıntı

bizde onlardan çalıyoruz bazı haberleri :D

Link adlı üyeden alıntı

Seosunu yaptigim bir haber sitesi var cogu kelimede buyuk haber sitelerinden onde.okadar abartilcak bi mevzu degil

Şimdi burada görüyorum ki birçok arkadaşım olayın farkına henüz varamamış, bakın paylaştığım ekran görüntüsündeki bir kumaş türü ve benim tekstil, kumaş alanında yaklaşık 6 yıllık bir bloğum var. İçeriğindeki bilgileri elbette bende alıntı yaparak bir kısmını kendi bilgim dahilinde (tekstil işi yapıyorum) yazdım.

Benim de rekabet içinde olduğum bazı siteler var modelislik kursları, tekstil dershaneleri gibi onlara eyvallah fakat son birkaç aydır görüyorum ki bazı haber siteleri (sabah, milliyet hürriyet) benim içeriğimi bir şekilde almış bazı kelimeleri değiştirmiş spinlemiş ve siteye koymuş sonuç; ilk sırada üç büyük haber sitesi çıkıyor. Bu bence adil değil bu yazı bir haber değeri taşımıyor arkadaşlar, onların büyük olması vergiler ödüyor olması her yazıda ilk sayfada çıkmaları anlamına gelmiyor. Buradaki arkadaşın dediği gibi cuma namazı ile alakalı bir aramada elbette diyanet çıkmalı ya da o alanda yazıları olan bir blog çıkması haber sitelerinden daha doğru olur.

Google duy sesimizi lütfen