EnesAli yanlış anlamadıysam site normal çalışıyor, sadece siz PHP sürüm yükseltmek istiyorsunuz ve o zaman hata veriyor, değil mi?
Kod yapısını komple elden geçirmektense, eğer ciddi güvenlik açığı tespitiniz, siber saldırınız vs yoksa mevcut sürümle devam etmenizi öneririm. Kaldı ki Php'nin en stabil ve hatasız sürümü 5.6'dır. (Kişisel görüşüm)
Kod yapısını komple elden geçirmektense, eğer ciddi güvenlik açığı tespitiniz, siber saldırınız vs yoksa mevcut sürümle devam etmenizi öneririm. Kaldı ki Php'nin en stabil ve hatasız sürümü 5.6'dır. (Kişisel görüşüm)
yanıt için teşekkürler evet php sürümünü yükseltince tema ve bağlı çalışan test eklentisini kapatmadan site açılmıyor. php sürümü çok umurumda değil ancak wordpress çok stabil çalışmıyor; site kasılıyor ve epey yoruyor. panelden sürekli php uyum sorunu uyarısı alıyorum bununla birlikte istediğim bazı eklentileri dahi kuramıyorum.
temayı gözden çıkardım ancak nettest isimli eklenti epey emek verdiğimiz, yüzlerce soruyu tek tek elle eklediğimiz bir eklenti ve ona benzeyen tek bir quiz eklentisi dahi yok.