Bildiğiniz gibi neredeyse her 100 kişiden 1 kişinin web sitesi var.
Genelde blog olarak açılan siteler gerek iş yoğunluğu gerekse içerik bulmada karşılaşılan engeller neticesinde güncelliğini yitirip domain ve hostingi süresini doldurması için bir köşede bekletiliyor.
Son 2-3 yıldır buna çözüm olarak bot programları kullanılmaya başlansada ülkemizdeki internet kullanıcılarının %90'ı tarafından kullanılan google özgün içeriğe backlinkten daha fazla önem verdiğini son güncellemeleri ile gösterdi.Bundan dolayı ortalıkta güvenli, özgün içerik sıkıntısı görülüyor.Bende buna özgün bir havuz oluşturmayı hedefliyorum.Bunun için yatırımcı ortak arıyorum.Proje tek kolla değil 3 kolda yürütülecektir.Kredi sistemi düşünüyorum.Ancak bu kadar detay verebilirim.
3-6 ay arası bir dönemde hedeflerim eğer sorunsuz bir şekilde başarılı hayata geçirilirse ortalama olarak aylık 4000 Tl gibi bir kazanç elde edeceğimizi düşünüyorum.Bunun için ciddi ortak olabilecek kişiler iletişime geçsin.Masrafları listeledim.Bunlar için biraz yatırım yapmak gerekiyor.
***Pm isteyenlere cevap verilmeyecektir.Detaylı bilgi isteyecekler öncelikle kendileri hakkında biraz aşağıdaki bilgileri doldurup pm atmalıdırlar.Pm atma hakkımı saklı tutuyorum.
Adınız:
İkamet Ettiğiniz İl:
Facebook Adresiniz:
Twitter Hesabınız:
Mail Adresiniz:
Web siteleri:
Yatırım Yapabileceğiniz Miktar:
Proje hakkındaki görüşünüz:[En az 3 cümle]