-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
nasıl açıklayacağımı tam olarak bilmiyorum ama sayfaya veya yazıya bir açılır menü eklemek istiyorum bu menü kısaca örneğin
- giyim
--pantolonlar
---kot pantolonlar
----mavi pantolonlar
----siyah pantolonlar
---kumaş pantolonlar
şeklinde çalışacak. yani giyimi tıklayınca giyim ürünleri bir alt açılır menüde açılacak
anlatabildim mi acaba. pek beceremedim sanırım ama inşallah anlayan çıkmıştır. sitelerdeki illeri tıklayınca bir altında ilçelerin otomatik gelmesi gibi bir şey. bunun bir adı vardı unuttum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buna dropdown menü denir.
Bunu yapmak için öncelikle ana kategoriyi belirlemeniz gerekir. Sonra her ana kategori için alt kategorileri oluşturun.
Kolay uygulama yolu ise, görünüm >Menülere gidin Özel bağlantılar sekmesinde bağlantı yerine # işareti koyun, Buton adına da örn. Giyim adı verip Menüye Ekle yapın. Menüne görünmesini istediğiniz konumu sürükleyerek belirleyin, Menüyü kaydedin.
Alt kategorileri bu menüye nasıl ekleyeceksiniz_?
Yazı oluşturun, Editör sayfasının sağında gördüğünüz kategoriler bölümünde Yazınızı eklemek istediğiniz alt kategori adını girin ve enter ile ekleyin, Burada üst yani ana kategori olan Giyim i de seçebilirsiniz. yeni bir yazıyı da bir alt kategoriye bu şekilde ekleyebilirsiniz.
Bu şekilde istediğiniz biçimde;
Giyim
-Alt kategori
-- alt alt kategori
şeklinde bir menüye sahip olursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.