-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsanları yanlış yönlendirmiyorum abonelik ücretsiz ve kaynak göstererek kullanabiliyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yinede yönetime danışmakta fayda var ziraa işin sonu tazminat davalarına kadar gidebiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim bazı ajanslar abone portföyünü attırmak ve reklam amaclı ilk açıldıklarında boyle hizmetler verebiliyor
Yavuz
VENI. VIDI. VICI.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Digital Currency & Marketing
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Daha önce başımıza geldi. AA tarafından kopyalanan bir haber yüzünden beş haneli bir ceza ile karşı karşıya kaldık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet haklısınız @muratcam bende şimdi farkettim ve arkadaşımı uyardım. Normalde bende site sahibi olsam aynı şeyi düşünürdüm. Uyarınız için teşekkür ediyorum Ama sayfa gösterimi sağlamak gibi bir düşünce ile yazmadım. Şu an yaklaşık 40 civarı haber sitesi tüm kategorilerde veya kendi seçtiği kategorilerde haberleri otomatik olarak alıyor. Web konusunda uzman değilim hatta cahilim bile diyebilecek kadar dürüstüm. Ben işim gereği okunacağını düşündüğüm bültenleri editörüm vasıtasıyla yayına verdiriyorum. TRT, Netflix, birçok doktorun hastalıklar ve tedavilerle ilgili yazıları, bir çok sanatçının kendisine ait haberleri içeriğimizde bulunuyor. Yazımda da belirttim bir günde 100 haberde koyacak kadar basın bülteni tarafımıza ulaşıyor ama biz okunabileceğine inandığımız şeyleri servis ediyoruz. Ne kendi haber ajansımız çöp haberlerle dolsun ne hizmet alan arkadaşlarımızın siteleri çöp haberlerle dolsun.
Tekrar uyarınız için teşekkür ediyorum.
Sevgi ve Minnetle