KozmetikGezegenim adlı üyeden alıntı

benimde blogger tabanlı sitem var.Aynı sorunu bende yaşıyorum bazı linklerim sıralamaya bile girmiyor.sitemap.xml olarak site haritası veriyorum öteki şekilde vermiyorum bu sorun yaratmaz herhalde diye düşünüyorum.Bunlar dışında ne tür bir problem olabilirki.Hatta bir yazım sıralamaya girdi yükseliyordu yavaş yavaş sıralamada sonra pat diye sıralamadan yok.Neden böyle oluyor acaba bilginiz var mı ?
enerjiveguc


Bahsettiğiniz sorunda birden fazla neden olabilir. Tek bir sebep olarak yorumlamak ve değerlendirmek yanlış olabilir. Eğer sorun yaşadığınız linklerini vermezseniz, yazdığınız yorum bu sorun tüm site genelinde gibi yorumlanabilir.

Blogger sisteminde de mantık pek farklı değildir diye düşünüyorum. Neticede yine search console da siz sitemap_index.xml olarakta ekleme yapmanız yarar sağlar.

Sorunlu olduğunu düşündüğünüz linkleri Search Console da Kapsam> Hata bölümünde inceleme yapın. Sorunlu linklerin bulunduğu yazıları revize edin, linklerini değiştirin, bir kelime ilave edin yada çıkarın. Bu işlemlerden sonra mevcut sitemap.xml linkini silin ve yeniden her ikisini de ekleyin. Bu size çözüm sağlar kanısındayım.

Cevaplarda mutlaka etiketleme yada alıntı yapın, gözden kaçmasın cevabınız...