-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba sevgili forum sakinleri. Bu konuyu açmamın sebebi yazılıma olan büyük merakımdır. İnternette geziniyorum reklamlara bakıyorum çok güzel web siteler görüyorum, smm panel olsun blog siteleri olsun e-ticaret siteleri vb. siteler. Ben de böyle web siteler yapmak istiyorum nasıl yapabilirim, nerden başlamalıyım (wordpress ile yapmak istemiyorum). Bilgi vericek, nerden başlayıp nasıl gelişebileceğimi anlatabilecek birisi varsa pm atabilir, konunun altına yazabilir veya iletişim bilgisi paylaşabilir ben ulaşırım. Şimdiden teşekkürler =)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress yapmak istemiyor olabilirsin ancak en temel kodların, en büyük kolaylıkların sağlandığı bölüm orası. Temeli oradan alıp geliştirebilirsin kendini. Yoksa uçsuz bucaksız bir okyanusta bulursun kendini maazAllah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O internette gezinirken google üzerinden girdiğin bir çok site senin ziyaretini wordpress sayesinde kazandı desem abartmış olmam.
İcra Takip Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Mobile yönelmelisin
Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yutup, belki yudemi, biraz gugıl bir de şututgart
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Kodlama
-
-
Ad Soyad
L** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kodlara göz at eğer işin içinden çıkabilirim diyorsan kitapları sipariş et. Şahsen ben kodlayarak öğrendim kaynaksız bir şekilde takıldığım nokta olunca direk örneğin php'nin kendi sitesinden öğrendim.
Önemli olan kodlama bilgisi değil senin mantıklar geliştirip dil ile bir şeyler yapabilmen