selcuksofta adlı üyeden alıntı

Hayırlı satışlar bunu eğitiminizle ilgili söylemiyorum. Benim söyleyeceğim hizmettir. Bir sitem var açıldığından bu yana hız en önemli şeydir deyip deyip sitemiz hızlandırıyorlar 1 ay sonra yine yavaşlıyor.
Hatta en son bir seyahat sitemi kurup masaüstü 97 mobil 95 teslim ettiler. Henüz 42. yazıyı girdik. Site mobili şu an 22 diyor hız testi :) ne reklam var, ne başka bir şey hatta. Her görsel siteye yüklenmeden önce tinypng ile sıkıştırılarak yüklendi. Yani bu işe kafam basmadı gitti.
Buna mukabil diyelim sizden eğitim alsak; işte şu öğreteceğim için premium şunu alacaksınız, bu öğreteceğim için başka bir premium uygulama alacaksınız gibi durumlar var mı? Eğitim 42 TL buna kimsenin itirazı elbette olamaz ama sıfır bilgiye sahip ve eğitim ücreti dışında para ödeyemeyecek bir site sahibi bu eğitimi alıp başarabilirmi? Soruyu açıktan sordum başka arkadaşlara da yarasın diye. İyi forumlar, hayırlı satışlar.

Merhabalar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Eğitim setimde hiçbir noktada şunu kesinlikle almalısınız bunu almazsanız olmaz gibi anlatımlarım bulunmamakta ancak bu temalar optimizasyonda daha iyi, bu eklenti şundan daha iyi gibi karşılaştırmalı videolarım bulunmaktadır bu noktada neleri seçeceğiniz tamamen size bağlı durumdadır ve nasıl bir yol izlerseniz izleyin ben udemy üzerinden her türlü sorununuzda yardımcı olmaktayım. Eğitimimde sıfırdan bir bilgiyse bunu başarabilirsiniz zaten eğitimimi satın alanların büyük çoğunluğu kodlama bilmemekte eğitim setimde ki yorumları okursanız daha iyi anlayabilirsiniz.