Merhabalar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Eğitim setimde hiçbir noktada şunu kesinlikle almalısınız bunu almazsanız olmaz gibi anlatımlarım bulunmamakta ancak bu temalar optimizasyonda daha iyi, bu eklenti şundan daha iyi gibi karşılaştırmalı videolarım bulunmaktadır bu noktada neleri seçeceğiniz tamamen size bağlı durumdadır ve nasıl bir yol izlerseniz izleyin ben udemy üzerinden her türlü sorununuzda yardımcı olmaktayım. Eğitimimde sıfırdan bir bilgiyse bunu başarabilirsiniz zaten eğitimimi satın alanların büyük çoğunluğu kodlama bilmemekte eğitim setimde ki yorumları okursanız daha iyi anlayabilirsiniz.
Cevap için teşekkürler yorumlar ile ilgilenemiyorum maalesef. 1 kere eğitim almıştım bir yorumlar yazılmış var ya hepsi yalan. İşte şu tema daha iyi bu eklenti daha iyi elbette diyeceksiniz zaten eğitimin amaçlarından biri bu ama. Önemli olan her temayı hızlandırmak olmalı bence. Bu arada benim her temam newspaper buna da bir çok otoriter dünyanın en iyi wordpress teması diyor. Eklenti içinde sanırım premium olmadığı sürece işe yaramıyor gibi bir durum mevcut. Benim endişem girsem de anlayamayacağım yönünde. Bu kadar ücretli bu işi yapanlar hızlandıramadığına göre, sanırım bizim gibiler hiç beceremeyecek. Ben birilerini bulup yine ücretiyle yaptırayım teşekkür ederim cevaplar için, tekrar hayırlı işler. Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Eğitim setimde hiçbir noktada şunu kesinlikle almalısınız bunu almazsanız olmaz gibi anlatımlarım bulunmamakta ancak bu temalar optimizasyonda daha iyi, bu eklenti şundan daha iyi gibi karşılaştırmalı videolarım bulunmaktadır bu noktada neleri seçeceğiniz tamamen size bağlı durumdadır ve nasıl bir yol izlerseniz izleyin ben udemy üzerinden her türlü sorununuzda yardımcı olmaktayım. Eğitimimde sıfırdan bir bilgiyse bunu başarabilirsiniz zaten eğitimimi satın alanların büyük çoğunluğu kodlama bilmemekte eğitim setimde ki yorumları okursanız daha iyi anlayabilirsiniz.