Cevap için teşekkürler yorumlar ile ilgilenemiyorum maalesef. 1 kere eğitim almıştım bir yorumlar yazılmış var ya hepsi yalan. İşte şu tema daha iyi bu eklenti daha iyi elbette diyeceksiniz zaten eğitimin amaçlarından biri bu ama. Önemli olan her temayı hızlandırmak olmalı bence. Bu arada benim her temam newspaper buna da bir çok otoriter dünyanın en iyi wordpress teması diyor. Eklenti içinde sanırım premium olmadığı sürece işe yaramıyor gibi bir durum mevcut. Benim endişem girsem de anlayamayacağım yönünde. Bu kadar ücretli bu işi yapanlar hızlandıramadığına göre, sanırım bizim gibiler hiç beceremeyecek. Ben birilerini bulup yine ücretiyle yaptırayım teşekkür ederim cevaplar için, tekrar hayırlı işler.
Eğitim setimde tema, eklenti konularını örnek vermek açısından söyledim. Eğitim setimde elbette tüm temalar için bahsedilen optimizasyonlar geçerlidir. Yorum kısmında da çok haklısınız bir çok eğitmen 5 puan almak için türlü türlü yöntemler uyguluyorlar bu noktada böyle düşüncelerin çıkması eğitmenlerin değersiz kurslarını daha değerli göstererek zengin olmaya çalışması yol açtı ama ne yazık ki bu yöntemler hala çok tutuyor ve bu sayede zengin olup birde üstüne kendilerine uzman diyen bir çok kişi var ne yazık ki.
Elbette tercih tamamen size kalmış. İlgilenmeniz bile güzel bir şey benim için. Teşekkür ederim.