Eğitim setimde tema, eklenti konularını örnek vermek açısından söyledim. Eğitim setimde elbette tüm temalar için bahsedilen optimizasyonlar geçerlidir. Yorum kısmında da çok haklısınız bir çok eğitmen 5 puan almak için türlü türlü yöntemler uyguluyorlar bu noktada böyle düşüncelerin çıkması eğitmenlerin değersiz kurslarını daha değerli göstererek zengin olmaya çalışması yol açtı ama ne yazık ki bu yöntemler hala çok tutuyor ve bu sayede zengin olup birde üstüne kendilerine uzman diyen bir çok kişi var ne yazık ki.
Elbette tercih tamamen size kalmış. İlgilenmeniz bile güzel bir şey benim için. Teşekkür ederim.
Nezaketin için çok teşekkür ederim. Eğer bir gün bu konuda eğitim düşünürsem inanın direk sizi bulacağım. Ben beceremem diye girmiyorum. Basit bakıyorum olaya, dediğim gibi parasını verdiğim adam hızlandırıyor en çok 1 ay sürüyor yine yavaşlıyor. O yüzden dedim bulaşmamayayım diye. Yoksa eğitiminiz bunu mutlaka öğretiyordur. Zaten analiz araçları bile jss sıkıştırın, css sıkıştırın, şu resimelri optimize edin, cache eklentisi kurun diyor yani ilk bakışta zor görünmüyor :) ama bir şeyler eksik işte. Teşekkürler. Elbette tercih tamamen size kalmış. İlgilenmeniz bile güzel bir şey benim için. Teşekkür ederim.