enerjiveguc adsense hesabım onaylandı daha sonra reklam birimleri oluşturup ordan aldığım koda hiçbir değişiklik yapmadan sayfalara ekledim. Ortalama 3 reklam ekledim her sayfaya. 2 gün önceye kadar otomatik reklam yerleşimi aktifti fakat 2 gün önce kaldırdım ve hepsini manuel olarak ekledim.
Bu arada sitem instagram içeriklerini indirme hizmeti veren bir site. Örneğin bir instagram postunun sayfasına girdiğinizde o sayfada hiçbir içerik yok saf html'de. Ajax ile instagram'dan postu ve post açıklamasını çekiyorum ve öyle ekliyorum. Bundan dolayı olabilir mi acaba?
Orada da sıralama şu şekilde;
reklam
post açıklaması (posta göre değişir boş da olabilir, eğer boşsa ardarda 2 reklam gösterilir)
reklam
Şu anda reklam sayısında azaltma yapıyorum. Sadece 1 reklam göstereceğim.
Bu arada sitem instagram içeriklerini indirme hizmeti veren bir site. Örneğin bir instagram postunun sayfasına girdiğinizde o sayfada hiçbir içerik yok saf html'de. Ajax ile instagram'dan postu ve post açıklamasını çekiyorum ve öyle ekliyorum. Bundan dolayı olabilir mi acaba?
Orada da sıralama şu şekilde;
reklam
post açıklaması (posta göre değişir boş da olabilir, eğer boşsa ardarda 2 reklam gösterilir)
reklam
Şu anda reklam sayısında azaltma yapıyorum. Sadece 1 reklam göstereceğim.
Yeni onay almış sitelerde otomatik adsense kodları yerine kendi kodlarınızı kullanırsanız, Adsense sitenizden reklam yayınını keser hatta bu süreçte Ban bile yersiniz.
Adsense otomatik reklamlarının yayınlanması üzerine kurduğu sistemi birilerinin bozmasını istemez...