-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
+18 içerik göremedim hocam sitede bir kaç yorumda görmüştüm var olduğuna dair. bu engel olabileceğini düşünmüyorum. bana kalırsa adsense zaten çok az ödeme verecek. onun yerine dr pr güçlendirip footer backlink yada tanıtım yazısı satışlarından daha iyi gelir elde edebilirsin.
ek olarak da kimsenin ne düşündüğünü umursama bana kalırsa. akıllı adam olmaz demez, olması için öneri yaratmaya çalışır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
@bnrdediki Gerekli cevabı @yilmaz70 abim vermiş.
Dediklerinize de gelelim o siteler gibi inşallah olursunuz. inşallah başarırsınız.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu siteyle kazanırsınız ama bu kafayla kazanamazsınız. Onedio, listelist dediğiniz siteler büyüyene kadar kopya içerik kullanmadılar, erotik vs riskli işlere girmediler. Önce yerlerini garantiye aldılar ardından bunları yaptılar. Siz daha siteye reklam almadan maşallah yer yol mübah demişsiniz.
Kazandırmayacak site yok isterseniz random tuşlara basıp xyz uzantısı alın farketmez. Ama içerik önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam öyle bir başlık atmışsınız ki ben bir başarı hikayesi olduğunu düşündüm. Yani boşuna uğraşma bu siteden kazanamazsın dediler ama işte bak nasıl da kazandım gibisinden :)
Umarım reklam ve içerik stratejini daha da güçlendirip daha fazla kazanabilirsin dostum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
aynı sorun bendede mevcuttu zamanında sitenin eski kaydı varmı daha önce başkası tarafından site adı alınmışmı bi kontrol et derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Olay makale sayısı değil, özgün içerik. Sadece kendim yazdığım ve toplamda 11 makale bulunan websitemize ilk başvuruda Adsense almıştık. Makalelerin hepsi 1000 - 2000 kelime aralığındaydı ve en ufak bir intihal yoktu. Kullandığımız görseller bile ücretsiz stock fotoğraflar sitelerinden alınmıştı, çok titiz çalışmıştık anlayacağınız.
Kısaca Google bir web sitesinin özgün olup olmadığını rahatlıkla tespit edebiliyor. Siz bazı yerleri değiştirerek yayınlasanız da algoritma bunun önceden yayınlandığının farkında. Yine de bir yazıyı referans alarak içerik üretecekseniz bu durumda önce kaynaktaki makaleyi okuyun ve tamamını elle yazın. Bir nevi okuduğunuz şeyin özetini giriyormuş gibi düşünün. Ancak çok zahmetli bir iştir. Gerçekten uğraş gerektiriyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.