-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muahasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bnrdediki adlı üyeden alıntı
Google haberlere kayıtlıyım hemen indexleniyor sayfalar. Gdpr mi neydi o ayarlar tamam gizlilik şartları çerez politikaları tamam. Erotik fotoğraf olunca kurallara uygun yayınlıyorım. Site hızlı yavas değil mobil uyumlu üstüne birde amp var. Mesela onedio bir haber paylaşınca diyorki işte şu sitenin haberine göre diyip aynen haberi kopyala yapıştır yapıyor ben öyle yapmıyorum tüm haberi değiştiriyorum ama yine de alamıyorum.
Adsense pub id olmadan nasıl kayıt oldun google haberlere anlamadım
1 kişi bu mesajı beğendi.
Web Site Kurulum, Hızlandırma Ve HİTLENDİRME Hizmertleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düzenli olarak özgün içerikler girdiğin sürece adsense reklam sunumunu onaylar. Kimsenin dediğini önemseme, sadece yap ama yaparken de doğru yap. 1000 tane makaleye de gerek yok ayrıca. Kopya içerik yazmıyorsun fakat kopyalayarak değiştirdiğin içeriği google anlayabiliyor. Eş anlamlısını eklesen bile sonuçta aynı anlama geliyor :) bunlara dikkat etmek gerek. Ve arkadaşlarının sosyal medyada siteni sabitlemesi organik hiti geçecekse bu yararlı olmayacaktır. Her zaman organik hit diğerlerinden yüksek olsun. Ücretsiz olarak backlink alabilirsin bu senin oldukça işine yarayacaktır emin ol.
Google, senin sitenin ne yapmaya çalıştığını anladıktan ve site google dostu olduktan sonra bazı konularda yaptığın paylaşımları "çok uç olmayacak" derecede yayımlayabilirsin.
tulparav.com
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sen emek ver de görsünler bakalım oluyor mu olmuyor mu :)