10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam acele etme derim. İçeriğini girmeye devam et, önce siteyi tema, içerik vesair içine sinsin sonra dış seoyu düşün. Önce iç seo derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
temanızı hemen değiştirin
seonun da zamanu yoktur, seo daha siteyi açmadan domain seçerken yapılacak rakip ve anahtar kelime analizleri ile başlar. güvendiğiniz seo danışmanına beklentilerinizi iletin, o zaman sitenin yaşına durumuna göre doğru planlamayı yapar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kusura bakmayın hocam ben temayı güncellemedim ben konuyu açtığımda colormag teması vardı daha sonra bu temayı satın aldım değiştirdim yani temayı teşekkür ederim
tercihimukrayna.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema için herkes doğru olanı söylemiş.
Seo için de 2 çeşit seo çalışması yapılabilir. Bir çok uzman için bu 3 veya 4 başlık altında da toplanabiliyor ama ben iç ve dış seo diye ayırmayı tercih ediyorum. Bunları da bir bütün olarak değerlendirmek lazım. Biri eksik kaldığında yazılar istenen sonucu veremiyor.
Benim fikrim, bu çalışmayı 1 ay değil, 4-5 ay sonra yaptırın. 4-5 ay için haftada 2-3 adet olmak üzere kaliteli, özgün ve doyurucu yazılar yazın. Bunların link inşasını akıllıca kurun. Kısacası seo işini vereceğiniz arkadaşa bu noktada bir iş bırakmayın. İşte o zaman seo hizmetini aldığınızda başarısız olma şansınız çok düşük olacaktır.