Adsoyad.com.tr'yi sadece kişiler alabilir, bunun dışında .com.tr alabilmeniz için ya firmanız olmalı ya da marka tescili yaptırmalısınız. İsminizle tam uyuşan tescillerde kimlik numarası da gerekmemekte.
Fakat İsimtescil.net'i tercih ederek büyük hata yaptığınızı söylemem gerekir. Hem destek sistemi sıfır olan bir firmayı tercih etmişsiniz hem de 4 lira fazla ödemişsiniz. Zira resmi .tr alanadı firması nic.tr adsoyad.com.tr için 12 lira almakta.
Fakat İsimtescil.net'i tercih ederek büyük hata yaptığınızı söylemem gerekir. Hem destek sistemi sıfır olan bir firmayı tercih etmişsiniz hem de 4 lira fazla ödemişsiniz. Zira resmi .tr alanadı firması nic.tr adsoyad.com.tr için 12 lira almakta.
Hocam fakat domain konusunda genel kanı isimtescil'in bir numara olduğu yönünde bir çok yorum duyduğumu hatırlıyorum. nic.tr sitesine baktım odtüymüş işleten bu güvenimi çok arttırdı fakat tasarımını beğenmedim + yıllık 4 tl fazla veriririm binlerce domainin reglendiği isimtescilde barınırım daha iyi gibi geliyor bana ;)